Intrebari Frecvente

Preturi si abonamente pe care le poti achizitiona online aici

Durata claselor PURNA:
  • Hatha Yoga Traditionala si Holistic Yoga – 90 min
  • Yin Yoga – 90 min
  • Yoga stresului – 60 min
  • Yoga pentru ochi – 60 min
  • Vinyasa Flow – 60 min
  • bodyART – 60 min
  • Pilates – 50 min

Ce fel de yoga se practica la PURNA? Poti aborda Yoga clasica structurata pe Module de practica sau poti participa la clasele de Body Shape Yoga. Diferente intre cele doua?

  • Modulele includ parte de teorie si practica
  • Clasele practice: sunt destinate celor ce vor doar practica si nu pot urma sistematic clase de yoga sau celor care sunt participanti la Modulele clasice dar vor practica suplimentara. Poti experimenta: Hatha Yoga Traditionala, Vinyasa Flow, Yin Yoga si EFT Yoga, Yoga Vederii, Yoga Stresului, etc

In cadrul claselor PURNA se invata/practica mai multe stiluri de yoga, care combina posturile fizice, arta respiratiei, meditatia si aspecte teoretice yoga. Diversitatea formelor de yoga practicate la PURNA este menita sa intampine optiunile si inclinatiile tuturor celor care doresc sa practice yoga, dar si pentru a ajuta in gasirea unui stil propriu.

Hatha Yoga Traditionala implica latura fizica, posturile corporale, echilibrul energetic intre Yin si Yang. Forme de yoga considerate ca fiind clasice promovate de Iyengar, Sivananda, Ashtanga, Yin, tin de ceea ce se numeste Hatha Yoga.

Cele patru forme clasice yoga: Jnana Yoga (Yoga cunoasterii directe), Bhakti Yoga (Yoga devotiunii), Karma Yoga (Yoga actiunii) si Raja Yoga (calea regala Yoga, ce include Hatha, Laya, Kundalini).

Ce pregatire are trainerul? Dana practica diverse stiluri yoga de aproximativ 20 ani si are acreditare ca profesor yoga recunoscuta de Federatia Internationala de Yoga si Yoga Alliance. Este acreditata de Yoga Alliance USA ca E-RYT 500, Experienced Yoga Teacher 500 Hours. Cei care fac parte din echipa PURNA sunt bine pregatiti in domeniu, Corina are atestare de instructor Yoga, recunoscuta de Yoga Alliance, iar Zeynep este in programul de formare ca instructor.

Este yoga periculoasa? Anumite forme superioare de yoga pot fi considerate periculoase in special atunci cand sunt practicate fara a avea o pregatire prealabila si fara supravegherea/supervizarea unui trainer avansat in practica yoghina si neautorizat de catre Federatia Internationala de Yoga si/sau Yoga Alliance.

Ce contine o clasa PURNA Yoga? Functie de Modulul accesat, o sesiune PURNA Yoga cuprinde Salutul Soarelui, posturi corporale, meditatii pe muzica, yoga relaxarii si aspecte teoretice. In stadiile avansate, clasele PURNA Yoga includ tehnici avansate de pranayama, meditatie laya yoga si kundalini yoga. Va rugam accesati submenu-ul ”Cursuri Yoga” pentru detaliile Modulelor PURNA Yoga Academy

Exista posibilitatea predarii in limba engleza? Da, exista si posibilitatea predarii in limba engleza.

Cu ce clasa este recomandat sa incep? PURNA recomanda celor care sunt incepatori, clasele de Yin si Hatha Yoga Traditionala, ce pregatesc corpul fizic pentru meditatii si tehnici avansate. Chiar si persoanelor care au mai practicat yoga le este recomandat sa participe la clasele de incepatori, pentru a se familiariza mai intai cu stilul practicat de PURNA, dar si pentru a putea opta in cunostinta de cauza asupra unui stil favorit.

Ce imbracaminte este indicata pentru clasele de yoga? Imbracamintea lejera, confortabila, suficient de calduroasa in anotimpul rece, sosete.

Se poate participa selectiv la cursurile de yoga? Da, dar numai in cadrul claselor practice sau cu ocazia sustinerii unor workshopuri Yoga pe diverse teme: Hatha Yoga pentru intarirea musculaturii, EFT Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Flow, Anti-Aging Yoga, Feminine Yoga, Yoga Vederii, etc.