Am aflat cea mai ușoară cale de a avea mai multă energie și de a da un reset ficatului!

 

Stii cum e cu legea rezonantei, nu? Si cu RAS!?

Atunci cand te intereseaza ceva si tot cauti raspunsuri-solutii, Unversul incepe sa lucreze in congruenta cu intentiile tale, mai ales daca sunt onorabile si binefacatoare.

Despre ficat, generalul corpului nostru, stim multe, dar in acelasi timp, facem destul de putine pentru el, cel care acumuleaza toxine, chimicalele din parfumuri, lumanari, betisoare parfumate chimic, noxele de la benzina si motorina cu care ne alimentam masina, etc

Am primit raspunsuri la intrebarea legata de detoxifierea cea mai simpla a ficatului, la inca un seminar Tony Robbins, unde Anthony William a povestit despre subiect si a impartasit cu noi cateva modalitati simple – simple de detoxifiere a ficatului si importanta acesteia pentru sanatatea, vitalitatea, energia de care avem nevoie zi de zi.

Cred ca stii ca sunt mare fan Tony Robbins, din cele mai simple motive:

  • este un om care aplica ceea ce vorbeste si e congruent
  • daca se razgandeste intr-o anumita privinta, nu are reticente sa spuna ca…dar o face justificat, intotdeauna
  • apeleaza numai la experti de top din fiecare domeniu care il intereseaza
  • a reusit nu doar intr-o singura directie, ci cam in tot ce isi poate dori un om: sanatate, relatie de cuplu, succes financiar, spiritualitate, traininguri. Cine nu-si doreste asa ceva?

Si pentru ca tot am vorbit aseară la cursul de Strategii Yoga pentru Menopauza, ediția 2, despre detoxifiere, în general, iată și aplicația practică pentru ficat, aflata cu cateva zile inainte si deja intrata in rutina mea zilnica:

 pe stomacul gol, apa fierbinte cu zeamă de la o lămâie
 la o oră după, suc presat la rece din apio ( tulpină și frunze de țelină). De la un pachet cu apio, iese doza pentru 2 zile.
Dacă nu ai storcător prin presare la rece, poti pune in blender și apoi storci intr-o pânză curată și păstrezi numai sucul
repaus încă 2 ore pentru detoxifierea ficatului si abia dupa aceea poti manca ce vrei tu. 

Nu mori, nu lesini de foame si crede-ma ca nu vei avea nevoie de cafea ca sa te trezesti. Asta cu cafeaua e o iluzie caci, prea putini inteleg ca atunci cand te tarasti jos din pat catre expresorul de cafea, nu faci decat sa epuizezi glandele suprarenale, storcandu-le de energie si obosindu-te si mai tare.

Stiu, iti place gustul ei! A inceput sa imi placa si mie in urma cu vreo 18 luni :-p dar de aici pana la dependenta, e un pas imens, mai ales ca nu este o dependenta care sa te ajute cu sanatatea.

Ia spune-mi sincer, daca te-ai trezi intr-o saptamana-doua cu mai multa energie si cu o stare de bine, ar merita sa renunti la cafeaua de dimineata si sa o bei spre pranz?

 

Namaste!

Dana Țupa – PURNA Yoga

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: