Zambeste si fii femeie!

Acum 2 ani ma aflam sub Bodhi Tree, împreună cu cei 2 și o mulțime imensă de călugări și căutători spirituali, la o ceremonie.

Poate printre cele mai de preț lecții, pe care mi le-a spus Dalai Lama atunci când stăteam cu capul pe pieptul său, a fost faptul că, femeia occidentală are un rol important în salvarea planetei și evoluția spirituală.

Eram atât de emoționată de Grația momentului, încât îmi venea să râd și să plâng în același timp…

Mă gândeam însă, că sunt prea mică, neimportantă și că mai am o imensitate de învățat și de asimilat prin practică, pentru a putea fi un ghid cu adevărat bun.

Dalai Lama îmi citea pare-se gândurile și trăirile. Îmi lipea mai tare capul de pieptul său, iar mâna sa moale și caldă, nu vroia să dea drumul mâinilor mele, căutându-le de fiecare dată, dacă se dezlipeau.

Îmi vorbea și mă încuraja să merg înainte, spunându-mi lucruri.

Creșterea mea, a ta, a fiecăreia dintre noi, ține de capacitatea de a dărui din ce avem fiecare, din ceea ce stăpânim.

Femeia a fost născută cu o capacitate infinită de a dărui, de a avea compasiune și iertare.

Și nu spun acum că, e bine să treci de niște limite de bun simț, să te anulezi pe tine însăți ca ființă, să lași pe alții să profite de pe urma ta, căci acestea sunt atitudini greșite, ce duc la frustrări și rezonanțe cultivate inconștient și care te pot trage în jos.

Iar pentru a putea ierta pe alții, cred că, mai întâi de toate ar trebui să ne putem ierta pe noi însene.

Cum ne dăm seama că ne valorizăm, suntem valorizate și trăim la un standard înalt al respectului de sine?

Știi, nu poți cere altcuiva să îți dăruiască cele de mai sus, înainte ca tu însăți să ți le oferi!

Gândește-te un pic: dacă totul este holografic și partea este în tot, iar totul este în parte, atunci, ceea ce este în tine, este și în afară și ceea ce este în afară, este și în tine.

Mai simplu, nu poți cere altcuiva să îți dea ceea ce tu nu trăiești față de propria persoană!

Sadhguru, un alt maestru al meu, spune că, dacă nu te simți bine în propria companie, nu poți cere celor din jur să se simtă bine în prezența ta.

Iar tu trăiești cu tine, până la sfârșitul zilelor pe acest pământ, așa-i? Sună un pic aiurea, tu cu tine ăsta, dar nu știu să exprim altfel…

Poate că azi, acum, m-aș gândi mai mult la lucrurile minunate sau frumoase pe care le-am făcut de-a lungul vieții, la motive de recunoștință pentru azi și la a zâmbi mai mult.

Tony Robbins, alt guru al meu, de data aceasta în NLP, a spus că cel mai sexi la o femeie, este zâmbetul. Și vreo 1200 de bărbați, cu care mă aflam în sală la Date with Destiny, au ovaționat și fluierat, aplaudând și întărind cele spuse de Tony.

Eram năucă, căci niciodată nu auzisem asta. Dar se pare că, bărbatul ia zâmbetul femeii iubite, ca pe o reușită personală, de mascul ce își face fericită femela, îmboldindu-l să îi dăruiască mai mult.

Doar că zâmbetul manifestat vine din interior, mai întâi de toate.

Ce zici ca astăzi să cauți recunoștință și să zâmbești fiecărui lucru, ființă, dar și ție?

Mergi acum la oglindă și dăruiește-ți un zâmbet!

Scrie-mi în comentariu, cum te-ai simțit făcând acest lucru?Si apropo, daca ai ajuns cumva la menopauza, am un material excelent, GRATUIT, pe care il poti primi pe email, la inscriere. O sa gasesti tips&trick despre respiratia care te ajuta sa dormi mai bine, mai profund, meditatii de relaxare si tehnici de respiratie care sa te ajute sa elimini rapid puseele de caldura. Si te astept si pe pagina de facebook , Super Woman by Dana Țupa, unde suntem 240 femei in acest moment delicat al vietii, MENOPAUZA, care se sustin in aceasta perioada a vietii, avem articole, liveuri, webinarii si diverse lucruri postate si super interesante.

Namaste
#calatorspresine Dana Țupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}