Vajrasana, Corpul de diamant sau curcubeu si al 16 Karmapa

Al 16-lea Karmapa si poza pe care in imensa lui compasiune fata de umanitate ne-a daruit-o!

Este o fotografie rara, facuta în cadrul unor invataturi.
In stanga este el, normal, in timp ce in dreapta, exemplifica live, corpul de diamant și procesul de transformare in energie pura. (Karmapa a murit in 1981 daca imi amintesc corect, iar poza aceasta este inclusa intr-o carte a lui Nick Douglas, deci nu e vorba de photoshop sau falsuri…)

Foarte rar întâlnit la ființele iluminate, Karmapa a permis unui fotograf sa il pozeze in timp ce demonstra audientei de la un seminar aceasta tehnica, deci totul s-a petrecut in public….

Este recomandata meditatia cu aceasta fotografie sau poate fi printata si tinuta in casa, întrucât energia degajata este extrem de inalta si forta ei spirituala pe masura…

Au existat si exista oameni pe aceasta planeta care ne-au adus in mod palpabil dovezi ale unor capacitati spirituale. Este evident ca dematerializarea aceasta nu are legatura cu folosirea ei ca si capacitate paranormala; Karmapa a demonstrat-o ca si aspect al puterii de resorbtie in dumnezeire, transformarea in lumina si energie a celulelor si atomilor corpului fizic.
Este o tehnica cunoscuta de multi yoghini si practicata in trecut de catre Milarepa.

Karmapa a ales ca la finalul vietii sale sa fie ars, astfel incat, ca orice alt Buddha-s sa respecte juramantul de Bodhisattva și de a reveni aici, ajutand umanitatea in evolutia spirituala.
Ma simt coplesita de cate ori realizez cat de putine stiu si pot…și ma simt binecuvantata stiind ca exista astfel de oameni, ei fiind un exemplu de spiritualitate pentru noi, indiferent de religie…

Sa va fie de folos si mai ales de inspiratie!

Dana Tupa

Follow me:
https://www.facebook.com/danatupa.ro/
https://www.facebook.com/ElenaDanaTupa
https://www.facebook.com/purnayogastudio/
https://www.facebook.com/trezestezeitadintine/
www.purna.ro
www.danatupa.ro
#pasesteinfrumusete
#followyourdreams
#danatupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}