Tu la ce ora te duci la culcare?

Stiai ca oboseala cronica vine din obisnuinta de a merge la culcare pe la sau dupa miezul noptii?
Iar explicatia o regasesti in acest video, cu o cercetare stiintifica ce vine ca si justificare.
 
Stiu ca o sa te mire si mai mult ca sigur vei spune ca e imposibil sa dormi de la ora 20.00, insa daca vei reusi sa dormi incepand cu ora 22.00, atunci se poate spune ca ai tras lozul castigator in privinta sanatatii si a unei vieti echilibrate, vitalizante si pline de energie.
 
Daca nu reusesti in mod constant asta, atunci ideal ar fi sa practici relaxarea yoghina cel putin 10 minute pe zi inainte de culcare, chiar stand in pat sau ideal, 25-30-60 minute sub forma de meditatie ghidata.
 
Cunoscuta ca si Yoga Nidra, arta somnului divin constient, este inclusa in cadrul programului nostru de Yoga Relaxarii, inlatura oboseala, stresul, regleaza ritmul cardiac, elimina insomnia si tulburarile de somn, durerile de spate, articulatii, regleaza digestia….nu, nu e panaceu universal, insa inlatura rapid efectele stresului pe care il resimtim cu totii, iar o ora de relaxare profunda, regenereaza incredibil de mult, energizand si vindecand.
In cadrul PURNA Yoga Academy sesiunile de relaxare cu Yoga Nidra, pe care le facem special cu miscari de stretching si tehnici de relaxare profunda, au adus rezultate fascinante, rapide, in 98% din cazuri, ceea ce inseamna o rata de succes incredibila, incurajandu-ne sa continuam acest fel de activitate de-a lungul anilor.
O zi excelenta si relaxanta iti doresc!
 
Namaste
DanaTupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}