Trucuri simple pentru imbunatatirea flexibilitatii

Imbunatateste-ti flexibilitatea cu un truc simplu

✅Daca ne dorim imbunatatirea flexibilitatii rapid, este indicata o relaxare profunda in postura, intrucat abordarea dinamica a unei asana nu ofera timpul necesar relaxarii muschilor, care de fapt, nu sunt elastici decat intr-o foarte mica masura.

Respirand si relaxandu-ne gradat, chiar in timpul practicii posturale, putem intra mai profund in asana, atunci cand expiram si relaxam corpul.

♨️Exista produse care ne pot imbunatati flexibilitatea❓

🥛Traditional, exista cana cu lapte cald in care se adauga o lingurita de turmeric, luate zilnic, preferabil seara.

⛔Atentie insa la intoleranta la lactoza, caz in care putem consuma gelatina vegetala sau de origina animala daca, nu am abordat alimentatia vegetariana.

✅Condroitina si glucozamina sunt alte doua produse care ajuta articulatiile si maresc flexibilitatea, la fel si acidul hyaluronic. Voi scrie curand si despre acest subiect, intr-un articol, asa ca stai cu ochii pe noi 🙂

Procesul este insa de durata, dar cu rabdare si mai ales practica pe cat posibil zilnica, putem observa imbunatatiri notabile, dar care evident se vor opri la un anumit moment.

❗Indiferent cat de multa practica vom face, este imposibil sa devenim ”din guma” si sa putem face orice postura perfect, intrucat vom fi conditionati de propria structura a articulatiilor si scheletului.

Namaste

Dana Tupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}