Radionica, structurarea apei

Capacitatea de transformare a omului sta in mare masura chiar in puterea sa, insa din pacate, adeseori inertia sau necunoasterea unor aplicatii, lasa ca trecerea timpului sa duca la salturi mai mari sau mai mici, muncite din greu sau din contra, la asteptari neimplinite pentru ca actiunile nu au fost congruente cu ceea ce s-a dorit sau pe masura proiectului.

Studiile stiintifice au demonstrat in repetate randuri ca omul nu foloseste intreaga capacitate a creierului sau, ci doar un procent limitat undeva la aproximativ 10%. Fara a intra in detalii ale studiilor de caz, intrucat nu acesta este scopul articolului, ceea ce scapa multora dintre noi, este de fapt intelegerea faptului ca orice schimbare de atitudine, cultivarea unor noi obiceiuri si culegerea roadelor respective, vine din subconstient. Mai pe intelesul oricui, nu este suficient sa ne dorim o schimbare la nivel constient, ci sa facem in asa fel incat sa o inradacinam in subconstient, pentru ca de la acel nivel sa ajunga in constientul nostru si sa fie ceva personal, natural.

In NLP (programarea neuro lingvistica), se vorbeste despre nivelurile de competenta si despre automatisme:

  • Incompetenta inconstienta este prima treapta, in care cineva nu stie ca nu poate sa faca ceva anume
  • Incompetenta constienta reprezinta a doua treapta, in care persoana respectiva devine constienta ca nu poate face un lucru
  • Competenta constienta este treapta sau stadiu in care subiectul a dobandit abilitatea dorita si este constienta de aceasta, inca depunand efort si atentie sporita pentru a o implini
  • Competenta inconstienta reprezinta treapta cea mai inalta, in care abilitatea dobandita intra pe pilot automat si practic efortul pentru a face acea actiune este minim. Aceasta este si cea mai inalta treapta, intrucat abilitatea respectiva este inradacinata in subconstient si da roade fara efort, acesta fiind de fapt nivelul de care oricine are nevoie pentru a produce o transformare durabila, fie pe plan fizic, fie energetic, emotional-mental sau spiritual.

La modul concret vorbind, atunci cand dorim sa schimbam ceva, am fost invatati ca trebuie sa facem lucrurile intr-un anumit fel, destul de dificil si mare consumator de energie si timp. Calea cea mai simpla este data de intelegerea faptului ca putem actiona simultan pe diferite planuri si prin modalitati diferite, castigand timp si viata.

Cu cat ceea ce vrem sa realizam este de mai mare anvergura, cu atat va trebui sa ne pregatim sufleteste pentru aceasta, caci daca tot ne obosim sa gandim, macar sa gandim MARE! 🙂

Si, cu cat intelegem ca folosindu-ne de ”ajutoare” pentru ceea ce dorim, cu atat mai repede se va produce cultivarea in subconstientul nostru si inradacinarea noii atitudini si aptitudini! Folosind tot ce avem ca resurse, chiar daca una dintre ele sa spunem ca ne ajuta 1%, alta 5% si alta 10%, per ansamblu nu exista pierdere ci doar castig, intrucat acestea actioneaza sinergic si nu prin adunare matematica, scurtand timpul de obtinere a transformarii noastre personale.

Inca o regula de aur ce ar trebui inteleasa si va scuti de multa suferinta: NIMIC din aceasta lume NU poate schimba fundamental personalitatea noastra, nici macar iluminarea spirituala! Putem insa a cizela si armoniza propria personalitate, mod de a relationa cu cei din jur si de a privi lumea inconjuratoare. Adeseori am auzit persoane ce participau la cursurile unde am participat: un profesor de yoga sau un coach ar trebui sa fie asa si asa, de fiecare data insa, acele persoane proiectand exact ceea ce lor insisi le lipsea cel mai mult catre cel din fata lor, asteptand ca acesta sa le completeze sau sa le umple lipsurile repsective. Aceasta observatie am avut-o nu doar in Romania, ci si in Tailanda, Turcia, Australia, UK, pe diversi subiecti, incepand de la Swami Vivekananda, Tony Robbins, T Harv Eker, Swami Nityananda, Reinhard Gammenthaler, Swami Shivani, etc… Pregateste-te deci cititorule, pentru calatoria ta personala si descoperirea frumusetii tale interioare, fara a mai proiecta in mod absurd ce si cum ar trebui sa fii! Lasa-te in voia procesului si ai rabdare cu tine. Daca peste 10 ani te vei intalni cu prieteni si acestia iti vor spune ca esti schimbat/a in felul de a fi, desi esti aceeasi persoana, atunci vei intelege cele ce scriu acum si aici!

Inainte de a porni la descrierea instrumentelor ajutatoare, un avertisment de bun simt: NU folosi NICIODATA ceea ce inveti aici, pentru a influenta pe altcineva in afara de tine, chiar daca intentia ta este nobila, intrucat interferezi cu karma si liberul arbitru al acelei persoane si aceasta are grave consecinte asupra destinului tau viitor.

Iata cateva ajutoare extraordinare:

Romburile lui Herinckx, din imaginea atasata acestui articol, sunt conexe cu Radionica. In urma cu aproape 10 ani, stand de vorba cu un prieten, Eugen Birgaoanu, am aflat despre ele si de atunci sunt nelipsite din viata mea. Nu cer efort, dar lucreaza sistematic si produc transformarile dorite, de fiecare data. Ce este radionica? „Radionica este cea mai enigmatica si mai frumoasa dintre stiinte. Enigmatica pentru ca in aceasta epoca in care totul pare material, stiintific, pragmatic ea apare ca un gen de magie rupta parca din vremi de mult uitate si frumoasa pentru ca ce poate fi mai minunat decat sa te regasesti pe tine insuti si sursa din care totul provine? Totul in manifestare este radionic, planetele se manifesta prin firele lumii legate de soare, fiintele cresc legate prin firele gravitatiei de planeta pe care s-au nascut, insusi actul procreatiei este un fenomen profund radionic iar dovada faptului ca stiinta nu intelege acest lucru este stradania absurda a oamenilor de stiinta de a crea un om in laborator. […]

In esenta deci un dispozitiv radionic creeaza o conexiune mentala externa, o sinapsa, pe care mintea o alimenteaza apoi permanent, ca si cum am fi creat o noua engrama, de data aceasta insa controlata. Cu alte cuvinte un dispozitiv odata ce este acordat continua sa fie alimentat de catre minte, in mod automat (adica inconstient), ca o engrama. Aceasta noua conexiune creeaza premizele ca subiectul sa inteleaga care este modalitatea de a actiona pentru a atinge scopul focalizat cu ajutorul dispozitivului, Scopul se materializeaza atunci ca un lant de sincronicitati si intelegeri ca o veritabila magie. De exemplu formulam o idee curativa in directia inimii si apoi in timp ce lucram la computer constatam ca pozitia la calculator este defectuoasa si blocheaza functionarea corecta a inimii. Corectam pozitia si apar imediat rezultate. In momentul in care am formulat o propozitie cu ajutorul unui dispozitiv radionic si suntem interesati sa o atingem intregul univers parca conspira ca sa se realizeze acest lucru, cu conditia, repet, ca tinta (spre care este indreptata actiunea) sa vrea acest lucru si sa faca eforturi coerente cu ideea formulata, altfel, bine cu forta nici Dumnezeu nu face. Exista doua tipuri de dispozitive radionice:

– desenate

– construite fizic.

Amandoua tipurile functioneaza si dau rezultate. Totusi cele construite sunt mult mai rapide si mai puternice. Vom prezenta acum un dispozitiv cunoscut sub numele de Rombul lui Herinckx  care a fost folosit cu rezultate foarte bune atat ca element separat cat si utilizat ca amplificator in diverse aparate. Intre doua foi de hartie neagra (negrul este considerat un amplificator radionic foarte puternic) se amplaseaza un carton alb cu dimensiunile de 30 x 20 cm orientat cu axa mare catre Nord, pe care se reproduce rombul de mai jos (vezi desenul atasat articolului n.n):  

Se aseaza amprenta (fotografie, fir de par, etc.) subiectului (daca e fotografie se pune cu capul spre nord) in centrul desenului. Peste fotografie se pune martorul (remediul) care se urmareste a fi transmis subiectului. Herinckx, folosea de regula esantioane de culori din care alegea cu ajutorul pendulului culoarea potrivita, dar noi am folosit tot felul de martori, inclusiv texte scrise si sistemul functioneaza excelent. Radiestezistii din Noua Zeelanda l-au folosit cu succes in tratarea oilor bolnave si a unor turme intregi. Este mult mai eficient sa se lucreze sedinte scurte de cate 30 minute, acordul aici constand din amplasarea cat mai bine pe directia Nord. Acest dispozitiv actioneaza la orice distanta. Daca dispozitivul ramane in functiune mai mult timp nu e nici un fel de inconvenient. Se pot plasa simultan in dispozitiv mai multi martori coerenti, adica indreptati catre acelasi scop. De asemenea dispozitivul nu diminueaza efectele nici unui tratament, el poate fi folosit in paralel cu orice fel de tratament.” Preluat de pe Body Alchemist Blog

Cum si pentru ce am folosit acest dispozitiv? In 99% din cazuri pentru activarea chakrelor si trezirea anumitor energii si aptitudini. In cazul activarii chakrelor, am folosit yantre ale chakrei pe care vroiam sa o trezesc ca si martor (remediu) si idei forta specifice si congruente cu acea chakra, dar se poate folosi si pentru orice altceva ne dorim sa obtinem. Intrucat nu necesita decat un timp initial si apoi din cand in cand cate o ”acordare” personala, consider ca este una dintre cele mai valoroase metode pe care o poti folosi. Pentru ce mai functioneaza? Practic pentru orice, de la sanatate, energie, focus mental, sau orice altceva ce este legat strict doar de persoana ta si nu implica si pe altcineva in mod specific.

As vrea sa clarific ceva esential si care te poate ajuta sa observi cu luare aminte cum functioenaza tot ceea ce gasesti in acest material: desi atunci cand iti pui un obiectiv, nu legi acesta de o alta persoana, invariabil, conexiunile subconstientului vor face in asa fel incat sa aduca la aparita unor legaturi si persoane care apar exact la momentul oportun si cu abilitatile necesare tie, de la care poti invata usor sau care te pot ajuta pe drumul tau exact asemeni unor ghizi

 

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}