Intrucat dezvoltarea personala este una dintre ariile noastre de interes, periodic organizam diferite activitati sub forma de workshopuri, seminarii si retreaturi, atat in domeniul yoga cat si generale.

Cateva dintre ele:

De ce? Pentru ca, din secunda in care ne nastem, experimentam un proces activ de invatare, de evolutie mai mult sau mai putin voit-constienta. Invatam de la cei din jur si din experientele proprii; unele lucruri le aflam din familie sau de la prieteni, invatam de la viata, din tristeti si din bucurii, ale noastre, ale altora….

Cu cat ne marim propriul cerc de confort, cu atat creste sansa noastra de a afla mai mult, ne deschidem catre noi orizonturi, asimilam si ne transformam asa cum dorim, fara sa lasam viata sa ne traiasca, ci traindu-ne viata asa cum dorim. Cu cat lasam influenta limitatoare a celor din jur sa ne apese, cu atat ne vom simti prinsi in colivia conformismului, a obisnuintelor sociale care ne “demonstreaza logic” ca nu putem fi ceea ce ne dorim, ca nu putem simti mai mult si mai bine decat in anumite limite, fara a trai la potentialul maxim de care dispunem.

Cunoasterea teoretica nedublata de practica ramane sterila; mai mult, cunoasterea fara o motivatie puternica si o atitudine mentala corespunzatoare este lipsita de eficienta.

Datoria scolii este sa ne invete abecedarul, pentru a putea descifra ”drumurile din harta vietii”, unde insa am putea invata cum sa fim fericiti, sau si mai simplu…..cum sa fim ceea ce dorim? Este de datoria noastra sa investim in cea mai minunata comoara, in NOI. Tot ceea ce invatam si aplicam din cadrul workshopurilor, seminariilor sau trainingurilor inspirate, ne poate oferi intelegerea si motivatia de a face pasi in directia propriei transformari.

Putem invata cum sa deschidem fereastra catre Infinit si sa respiram Universul din noi. Drumul nu este simplu si nici usor, dar calatoria incepe intotdeauna cu ACUM si AICI, prin oglindirea propriilor “masti”, cu ceea ce ne place sau nu la noi, cu dorinta si vointa de a deveni asa cum ne dorim.

 

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.