Daca in locul aglomeratiei si agitatiei din aceasta noapte de trecere, ai ales o mini retragere si introspectia, inseamna ca esti in asentimentul meu 🙂
Miezul noptii este nu doar un moment de cotitura, cand vechiul se transforma in nou, sau mai bine zis, este un moment de renastere, in care toti speram sa lasam in urma ceea ce nu a fost tocmai bun, sa luam cu noi experientele pozitive si invatamintele din anul care sfarseste, ci si un moment de ZERO.
Un moment despre care se spune ca este foarte important a te prinde, daca simti in acest fel, in meditatie si/sau rugaciune, un moment de recunostinta pentru tot ceea ce a fost, o traire in speranta pentru intentiile viitoare, seminte pe care le insamantezi chiar atunci, la trecerea dintre ani.
 
Iti trimit o idee de meditatie pentru miezul noptii:
Pregateste in avans o lista de recunostinte, pentru tot ce a fost bun in 2018 si pentru momentul prezent, caci sigur ai multe de scris…
Gaseste-ti un loc linistit si aseaza-te, fie intr-o postura de meditatie, fie pur si simplu pe un scaun, cu talpile pe podea si spatele drept.
Inspira si expira constient cateva minute, simtind cum aerul intra si iese prin nari, lasand agitatia lumii sa treaca pe langa tine.
Inainte de miezul noptii, citeste in gand si traieste recunostinta celor scrise. Simte prin toti porii ceea ce citesti, nu doar cu varful buzelor!
Miezul noptii sa te prinda daruind iubire si binecuvantare lumii. Inspira iubire si compasiune din Univers si expira iubire si compasiune pentru toate fiintele lumii, simtind cum se raspandeste din pieptul tau, mai intai catre cei dragi si apropiati, apoi treptat, extinzandu-se la nesfarsit.
In incheiere, traieste bucuria si recunostinta pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ai!
Poti medita oricat de mult simti si doresti, dar mai ales cat de mult simti ca esti in acea stare de curgere.
 
La multi ani frumosi si un 2019 cat mai bun!
 
Namaste
Dana Țupa
#calatorspresine #purnayoga #meditatiaanuluinou #inlovewithyoga #meditatie
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: