Martisor de pret; o zi in armonie cu tine!

Draga si minunata femeie,

Primavara imi aduce un zambet pe chip si o tresaltare a inimii de fiecare data cand apare primul ghiocel cuminte si curat. Forta vietii, ca miracol divin ce intampina dorinta noastra de a ne sarbatori in impletirea celor doua energii opuse, yin si yang, alb si rosu, feminin si masculin, ma duce cu gandul la acea vulnerabilitate si fragilitate plina de forta, capabila sa aduca viata si sa o sarbatoreasca la cel mai inalt nivel. La acea regasire in impletirea celor doua forte, in care ne aflam locul, rostul si menirea noastra de femei minunate!

Inceputul de martie vine cu dorinta regasirii interioare, a comuniunii si a impartasirii cu alte femei. Stii ca noi femeile ne crestem puterea atunci cand suntem impreuna? Forta impartasirii si a experimentarii se multiplica si m-as bucura sa o facem impreuna, asa ca acum te invit cu drag la ”o sueta” ca intre fete, unde vom medita, elibera impulsuri si stresuri, ne vom bucura de feminitatea noastra si vom experimenta lucruri tainice.

Mai ales ca Martie incepe cu ghicocei si martisoare, dar si cu o zi speciala, dedicata noua! Poti sa iti iei o prietena cu tine, caci aceasta chiar te va potenta si te va face sa simti mai intens puterea comuniunii dintre femei. Asa ca nu sta prea mult pe ganduri daca vrei o zi speciala!

Recunoaste-te pe tine si oglindeste-te in acelasi timp, in ochii celorlalte femei ce-ti vor fi alaturi in aceast calatorie. Recunoaste-te, iubeste-te si descopera-te in acelasi timp, caci puterea ta este cu adevarat magica! O zi in care poti degusta sau mai degraba, te poti hrani dupa pofta inimii cu multe din ce inseamna yoga, aplicarea unor posturi yin yoga ce amplifica feminitatea si fac sa se elibereze stresuri si frustrari. Iti aduc cadou tehnici EFT pentru amplificarea starii de bine si de libertate interioara, meditatie si tehnici de NLP pentru resetarea unor obiceiuri nedorite, discutii libere, ceai si gustari.

Data stabilita pentru acest rasfat deplin este 3 Martie, 11.30-17.30
Experienta in practica yoga nu este necesara! Abia ca poate fi un inceput in calatoria personala…
Pretul este 130 lei si il poti plati chiar la studio, sau prin transfer bancar in contul:

TUPA ELENA-DANA PFA
CUI 26711406
REG COM: F40/1774/2010
Librabank, suc. Baneasa, IBAN: RO84BREL0002000428380100

Rezervarea saltelutei se face doar in urma platii.

Trainer Dana Țupa
Necesar: echipament lejer (trening, tricou si sosete), o floare pe care o vom consacra femeii divine universale, existente in fiecare dintre noi
Iti punem la dispozitie ceai si gustari, iar masa o putem comanda pe cont propriu sau ne putem aduce cate ceva de acasa
Detalii: 0754242868

Te astept cu deschidere si apreciere profunda!
Dana Țupa

P.S. Lasa fondul de ten deoparte pentru aceasta zi, intrucat vom invata o tehnica de masaj facial, care tine ridurile deoparte!
Plus ca avem nevoie ca pielea sa respire la cote maxime.
Tocmai ce am implinit 50 ani si… vei vedea tu de ce zic asa 😉

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}