As vrea sa impartasesc cu tine cateva cuvinte ale uneia dintre putinele femei care au trait pe acest pamant in sfintenie, intelepciune si mai ales, toleranta fata de religii, Ma Anandamoyi.

In prezenta ei, contradictiile religioase dispareau, credintele si filozofiile intolerante se topeau si indiferent de credinta interlocutorului sau, ea gasea modalitatea ca acesta sa gaseasca resursele interioare, astfel incat sa i se trezeasca aspiratia catre Divin.

„A face” si ”a fi” sunt atat de diferite in ceea ce priveste meditatia! Incercam sa meditam, ”facem” meditatie, insa in ziua in care meditatia emana de la sine, ea ”este”. Ce lume diferita!

”Linistea apare atunci cand gandirea nu mai are unde sa patrunda. In realitate, nu conteaza daca exista sau nu gandire, daca vorbim sau nu!”

„Priviti un boboc de floare si nu il vedeti decat pe el; acolo, de fapt, gasim deja in interior floarea ofilita, fructul, samanta, planta intreaga.”

(extrase din cartea „Jocul divin; Viata ca extaz”-ed.Kamala)

Namaste!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: