crucea tibetana pentru ochiStiai ca iti poti vindeca ochii si imbunatati vederea DACA practici Yoga vederii?

O serie de practici stravechi sunt la dispozitia noastra si ne pot ajuta sa scapam de ochelarii corectori in cateva luni maxim! De fapt, ochii nostri sufera pentru ca musculatura ochiului este slabita si astfel ajungem de cele mai multe ori sa purtam ochelari, sperand ca ceva se va schimba in bine 🙂 Logica de la A la Z, spune si demonstreaza ca, atunci cand ne exersam musculatura ochilor, vederea se imbunatateste treptat. Prea multe ore in fata laptopului sau pe ecranul telefonului mobil, privirea fixa, pot altera vederea rapid!

Crucea tibetana din poza este o parte din intregul proces si antrenament de regenerare a musculaturii ochilor si de imbunatatire a vederii.

Cum practicam?

  • asezam desenul pe un perete si ne asezam cu varful nasului la maxim 15 cm fata de centrul crucii tibetane
  • pornim din centru si cu fiecare inspiratie ne miscam privirea pe cate un brat, din triunghi in triunghi, pana ajungem in varful bratului, apoi coboram pana ajungem la centru si continuam cu celalalt brat, pana terminam toata crucea. Pornim si in sens invers si facem aceleasi miscari coroborate cu respiratia, pana terminam de parcurs crucea in intregime
  • miscare ochilor este importanta, iar capul nu se misca din pozitia fixa, centrala

Este posibil ca la inceput sa ametim sau sa avem stari de greata. Este normal si natural sa se intample astfel, intrucat muschii ochilor sunt atrofiati si sunt supusi unui efort neobisnuit. Rabdarea si perseverenta isi vor arata rezultatele in timp, dar importanta este practica zilnica.

Spor si inspiratie!

Namaste!

Dana Tupa

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: