Go Green!

E cumva la moda!? Si ce daca e sau nu… E sanatos! Da energie! Sa treci cat mai mult pe verdeturi, germeni, smoothie-uri din fel de fel de frunze sau pur si simplu sa consumi pulbere din iarba de grau, orz, ovaz sau lucerna, e un real beneficiu pentru tine. Cand sa nu faci asta?

  • daca te simti plin de energie
  • daca te odihnesti in foarte putine ore, in general undeva intre 6-7 si sa nu te tarasti catre ceas sa il inchizi cand suna dimineata
  • daca peste zi nu te ia somnul
  • daca ai o digestie excelenta si in general ai unul-doua scaune
  • daca esti sanatos si nu iei pastile pentru tensiune, colesterol, dureri de cap, etc. Nu punem la socoteala suplimentele, gen vitamine, minerale, Omega 3-6-9, enzimele digestive…acestea sunt permise

Daca insa nu bifezi toate cele de mai sus, e cazul sa incerci si altceva, caci vorba lui Einstein: e o nebunie sa faci iar si iar acelasi lucru si sa speri ca vei obtine un rezultat diferit! Clar, la acelasi input iese acelasi output, oricat ne-am dori altceva!

Cel putin da-ti credit si incearca o luna de zile sa eviti cat de mult branzeturile, carnea, painea, zaharul. Serios nu ti se va intampla nimic rau, ba din contra, vei vedea ca pielea ta va deveni stralucitoare si la fel si ochii, si vei elimina din lista de sus cuvantul ”daca” in cel mai scurt timp.

Se spune ca orice obicei nou are nevoie de 21, eu as zice 30 zile pentru a deveni rutina. Incearca si tu!

PS: daca vrei sa abordezi pulberile de grau, orz, ovaz, lucerna, consuma-le amestecate cu apa, lamaie si o lingurita de miere

Namaste!

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}