🥰 Fii in pace cu tine! Daca ai gresit cuiva si te macina, cere-i iertare! Asa, nu mai trebuie nici tu sa te framanti si nici celalalt sa sufere!
 
🥰 Gaseste cateva minute numai pentru tine! Bucura-te de tine! Zambeste-ti in oglinda!
 
🥰 Nu te gandi ca nu poti face ce ti-ai propus, numai pentru ca este prea in varsta, pentru ca esti singura sau ai familie, pentru ca nu stii cum (inca). Incepi si fa primul pas! Va urma cu siguranta al doilea si al treilea…
 
🥰 Ia-ti cateva minute sa privesti natura! Ramai conetcat/a Ai observat ca e ceva schimbat fata de trecut? Uite, eu am vazut acum, ca nu doar ghioceii au inflorit de sub zapada, dar au iesit si zambilele si lalelele, culmea! Desi eu stiam ca lalelele sunt flori de luna aprilie. Ma bucur oricum sa le vad si mi se pare un MIRACOL reinvierea aceasta a naturii. Nu ma mai satur sa vad fiecare colt de viata iesind din pamant! <3
 
🥰 Nu adormi niciodata inainte de a simti recunostinta pentru ce a fost bun, frumos, sau pur simplu pentru ziua respectiva traita! Face bine la psihic si la somn, dar nu numai.
 
Namaste
Dana Țupa
#calatorspresine #danatupa #yoga #meditatie #purnayoga
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: