Feedback de la participanti la Seminarul Chakra Yoga

”Necesar, profund, inaltator, complex. Cred ca este, nu cred, sigur este o modalitate de cunoastere profunda a sinelui. O experienta ce trebuie bifata la ”to do” de toata lumea. Acest curs m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma inteleg mai bine. Toate aceste informatii imi sunt utile pentru orice domeniu al vietii mele. Acum stiu unde sa caut ceea ce imi lipseste.”

”Intens si cuprinzator. Este esential in studiul despre viata spirituala si ofera un alt punct de vedere al lucrurilor. M-a ajutat prin imbogatirea cunostintelor si confirmarea informatiilor regasite in alte surse.”

”Foarte interesant si foarte bine documentat; un plus pentru viata noastra (a mea sigur). Informatii foarte folositoare in practica yoga si in viata de zi cu zi, pentru a ne putea intelege mai bine pe noi si pe ceilalti.”

” Mi-au placut in mod deosebit descrierea spirituala a chakrelor si meditatiile. Folositor de aplicat pe propria cale spirituala si in evaluarea/intelegerea celor cu care interactionam.”

” O multime de informatii utile, m-a ajutat sa-mi constientizez chakrele atat vizual cat si energetic, sub forma unor furnicaturi la nivelul cirpului fizic. Cred ca ma va ajuta in evaluarea persoanelor din jurul meu si in cresterea gradului de predictibilitate a comportamentului lor. De asemenea, am cateva insight-uri noi despre unde si cum ar trebui sa lucrez cu mine insami in dezvoltarea personala.”

”Multe informatii foarte interesante, abordare din mai multe unghiuri, te ajuta sa iti intelegi, cunosti corpul, personalitatea ta si a celor din jur. […] M-a ajutat sa inteleg importanta entuziasmului si a bucuriei in tot ceea ce facem; ca putem si trebuie sa ne imbunatatim, evoluam, indreptam spre spiritualitate […]”

”Bine structurat, la obiect, cuprinzator si bogat in informatii. Am fixat unele cunostinte, pe altele le-am aprofundat. Consider ca workshopul a fost benefic pentru dezvoltarea mea personala.”

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}