Despre iubire

Asa a fost si asa va fi mereu: iubirea incepe cu tine, caci se spune ca „de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”. Asta presupune din start sa AI ce darui…
Atarnati in nemarginirea sufletului, privim de multe ori cu ochi aproape orbi la ceea ce suntem, intransigenti, fara iertare sau intelegere de sine. Ne vine mai usor sa dam altora ceva ce nici noi nu stapanim prea bine sau de fapt ne lipseste, caci a nu te iubi si a nu te pretui pe tine, inseamna a nega existenta proprie in cea mai pura forma.
Corpul in care traim este unicul pe care il avem la dispozitie, iar personalitatea, firea noastra, reprezinta unica interfata pe care o avem cu lumea, societatea sau noi insine. Daca nu iti place ce vezi, schimba, ajusteaza, fie ca este vorba de mai multe kg de care ar trebui sa scapi, fie ca e vorba de a invata ceva nou sau un alt mod de relationare cu tine sau cei din jur, dar fa-o cu iubire si nu cu inversunare sau dispret.
Fiecare clipa din viata este pretioasa si merita traita cu respect in primul rand, pentru ca viata este un cadou irepetabil, nu ceva ce ni se cuvine de drept…
Buddha spunea:”Daca vrei sa iti cunosti trecutul, uita-te in prezent. Daca vrei sa iti cunosti viitorul, uita-te in prezent.”
Traieste in iubire fata de tine in primul rand si vei radia iubire! 

Namaste
Dana Tupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}