Despre busola interioara

Simteam ca ma ”invart in cerc” intr-o multinationala, intr-un loc caldut si sigur, dar cu sufletul neimplinit si neimpacat. In 2006, la un seminar de Fire Walking, Bruno ne-a pus sa obiectivam ce transformari vrem sa obtinem in urmatorii 5 ani si sa le scriem… pe hartie.
4 planuri: dezvoltare personala, distractie, contributie si cariera. Paradoxal, desi aveam sanse de crestere in acea multinationala si paream a avea o cariera promitatoare in fata, ceea ce am scris pe hartie era total in opozitie cu ceea ce faceam la momentul respectiv, dar era exact ceea ce simteam.
Desi la momentul 2006 parea ”imposibil” sa imi schimb viata la 180 grade, astazi, recitind cele scrise constat ca in proportie de nici mai mult nici mai putin 98% am realizat acele deziderate.
Ceea ce cred ca m-a ajutat, a fost obiectivarea intentiilor mele, scrierea lor exact asa cum le-am dorit si….focul, sau mai exact mersul pe foc, in urma caruia m-am ales totusi cu o basica in talpa, dar ce mai conteaza 🙂
Inca o data s-a dovedit (de parca mai era nevoie…) ca mintea, mai ales cea subconstienta urmeaza EXACT indicatiile pe care i le dam, cu unica si singura conditie sa fim clari si sa stim ceea ce vrem si mai ales sa dam si timpul in care vrem sa obtinem acele schimbari, DACA acele schimbari vizeaza persoana noastra si nu pe cei din jur!
Spor!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}