De ce yoga in pereche?

Yoga este excelenta atunci cand vine vorba despre practica individuala si asa si trebuie sa fie, caci nu imi amintesc de vreun Milarepa sau Shivananda, facand yoga in pereche…

Cu toate acestea, tehnicile yoga pot fi practicate in cuplu sau cu un partener pereche si sa aduca o savoare indescriptibila. Ti-ai pus vreodata o „oglinda” care sa te reflecte in practica ta? Iti doresti mai mult timp si bineinteles, timp de calitate cu partenerul tau de cuplu?

Stiai ca majoritatea cuplurilor sufera realmente de lipsa atentiei celuilalt? Nu pentru ca nu se iubesc, ci pur si simplu pentru ca de multe ori, uita sa isi ofere timp de calitate si nu ma refer doar la plecari in concediu, ci de atentia celuilalt 100%. Exista o zicere tare inteleapta in yoga, care spune: acolo unde se indreapta atentia, acolo se duce energia si de acolo culegi roadele. 

Avantaje: o practica barbat-femeie echilibreaza polar energiile in ambele persoane, in timp ce o practica femeie-femeie, amplifica feminitatea si o rafineaza; intotdeauna o astfel de practica fiind un castig pentru oricine!

Asa ca, iata o ocazie exceptionala, pe care PURNA Yoga Academy o ofera celor care doresc: Yoga in pereche si sambata, 19 nov, orele 11.30-12.45, vom face o clasa speciala, nivel incepator-intermediar

Ghizii tai: Dana si Cristian, te vor ajuta sa explorezi spatiul interior personal si sa te conectezi la niveluri profunde cu cel care-ti este partener.

Ce vom experimenta:

  • exercitii de respiratie speciale
  • miscari de stretching si elasticizare
  • hatha yoga adaptata pentru perechi/parteneri
  • meditatie
  • relaxare

Important: nu este necesar sa fie pereche barbat-femeie, dar daca vii in cuplu, este cu atat mai minunat, intrucat vei avea parte de timp de calitate si de atentie speciala, pe care o poti oferi celui iubit. Mai ales ca timpul nostru impreuna, este limitat destul de mult si atat de multe de facut 🙂

Ce ai nevoie:

  • deschidere interioara cat de multa
  • echipament lejer de practica
  • 45 lei/persoana

Locurile sunt limitate, intrucat aceasta practica necesita un spatiu special.

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}