9.5 motive pentru care ar trebui sa vii la PURNA Yoga Academy:

  1. Pentru ca suntem singura ACADEMIE Yoga din Romania, unde oricine poate incepe incursiunea de la baza in yoga, prin clasele practice si poti ajunge instructor yoga autorizat de Yoga Alliance International USA.
  2. Pentru ca suntem unici, intrucat la noi se practica atat bodyART si Vinyasa Flow, ce fac trecerea de la fitness si aerobic catre un nivel superior (Yoga Traditionala), cat si forme de yoga superioara, cum ar fi Raja Yoga sau Kundalini Yoga.
  3. Pentru ca nivelul de experienta practica in diferite arii yoga al profesorilor si instructorilor care predau, este de top.
  4. Pentru ca TOTI profesorii si instructorii yoga care predau la noi, sunt acreditati de Yoga Alliance international USA.
  5. Pentru ca oferim pe langa clase practice si Module complete, ce includ teorie si practica yoga traditionala.
  6. Pentru ca abordam complet yoga: efecte fizice, energii, chakre, efecte terapeutice si spirituale.
  7. Pentru ca invatam si ne perfectionam continuu de la cei mai buni traineri si profesori din lume, in mod constant.
  8. Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem si impartasim din experienta acumulata.
  9. Pentru ca vrem sa schimbam perspectiva moderna a ceea ce inseamna astazi yoga si sa pastram inegalabila si complexa traditie.

9.5 Pentru ca iubim ceea ce facem. Sa stii ca ne selectam clientii si daca facem coaching cu ei, ii alegem pe cei care sunt dispusi sa faca transformari si sa aplice ceea ce discutam. Altfel nu obtin rezultate si nu ne permitem ca acestia sa nu aiba succes.