De ce 108 Uddiyana Bandha/zi, la Tabara de Yoga Scopului?

În fiecare an, tot din tradiție, face parte tabara de Yoga Scopului, care urmeaza sa se desfasoare, între 15-21 Iulie, la Sambata de Sus.
Este o tabără pe care am făcut-o de sute de ori și care are același efect: transformarea interioară rapidă sau cu alte cuvinte, un salt calitativ de excepție, pe plan fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual.

Unul din ingredientele miraculoase, este Uddiyana Bandha făcută de 108 ori, zilnic, în același timp cu toți participanții. De ce?
Un răspuns, numerologic vorbind și demonstrat într-un-un fel aparte, îl găsești în filmul atașat.

Din punct de vedere al rezonantei: 1=Unul, aspectul Divin, Conștiința Universală, 0=vidul, nulul, echilibrul perfect al unirii celor două polaritati, plus-minus, yin-yang, masculin-feminin, Shiva-Shakti, Ha-Tha si 8=infinitul.

REZONANȚA fiecarei cifre în parte, plus a sumei ei, sunt o cheie valoroasă pentru ceea ce ne propunem să facem și să obținem, DACĂ o facem într-un fel anume.

Alinierea noastră la aceasta REZONANȚĂ este implicită ca rezultat.
Tabăra este restrictiva, solicitantă și cu reguli de dietă, poate prea serioasă pentru unii, dar acesta este programul și așa știu să fac lucrurile, atunci când vine vorba de a schimba macazul în viață, prin asumare personală și nu așteptând să facă trainerul miracole pentru tine, creând însă un cadru propice.
Datoria lui este să îți demonstreze că tu însăți sau însuți, după caz, poți face asta, fără să rămâi dependent pe viață de o persoană, ci doar de tine, ca ființă asumată și de ceea ce poți face atunci când ți se creează acel cadrul propice, muncind cot la cot, împreună cu ceilalți, într-un mediu de excelență.

Un filmulet interesant aici:

The secret numbers

Your Heading Here

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}