O reteta sigura despre cum sa dai gres acolo unde altii reusesc 
> ia cu tine toate grijile, preocuparile si problemele atunci cand intri in sala de practica; ba mai mult, ia-le cu tine si cand faci asane sau meditatie
> nu crede in tine si nici ca vei reusi sa simti ceva, o chakra, o stare, ca te vei linisti sau vei dormi bine noaptea dupa o practica inspirata. Tu esti ”special” si acolo unde reusesc altii, tie nu ti se poate intampla nimic bun sau spiritual.
> nu te apuca sa faci lucruri de profunzime pt ca inca nu esti pregatit, trebuie sa mai citesti, sa mai studiezi, sa desfaci firul in patru si sa intelegi in amanunt despre ce e vorba cu x sau y, abia dupa aceea… nu te gandi ca daca vrei sa stii cum e sa mananci o portocala, in loc sa citesti tomuri si recenzii despre ea, mai bine o decojesti si incepi s-o mananci 
> nu citi nimic valoros in domeniu, e inutil oricum…si daca citesti, cumpara carti spirituale ”la metru” new-age style, accepta-ti toate „umbrele” si numai asta sa faci zi de zi! Vei sfarsi prin a deveni un sui-generis furnal pe cosul caruia ies numai umbre si chestii pe care trebuie sa le accepti ca sa mergi mai departe si sa evoluezi
> daca incepi totusi o practica spirituala intensa si incep purificarile si ale lor inconveniente la nivel fizic, emotional, etc, OPRESTE-TE si nu mai continua. Tu ai crezut intotdeauna ca daca incepi ceva spiritual si transformator, totul va fi roz si luminos. Nu te gandi ca atunci cand faci ”curat in casa ta” mai intai stergi praful, podeaua, ferestrele, arunci gunoiul… sau poate ar trebui ca toate asta sa se topeasca in eter, in cazul tau special? 
> nu crede nimic din ceea ce ti se spune! Neaga totul si doar ce iti spune propria experienta, valideaza interior. Nu te gandi ca atunci cand mergi pe un munte periculos, e bine sa iti iei un ghid, care a batut potecile si stie toate scurtaturile, fiind mai bine antrenat decat tine si avand mai multa experienta. Nu crede nici macar atunci cand citesti carti inspiratoare, scrise de oameni recunoscuti ca valoare: Milarepa, Yogananda, Ramakrishna, Ramana Maharsi, Swami Sivananda, etc… Nu conteaza nici ca Isus a spus: crede si nu cerceta! Fii reticent si doar ce vezi cu ochii tai, sa crezi. Japonia nu exista in celalalt capat al lumii, pt ca eu nu o vad acum! Intelegeti ideea  
> considera ca realitatea e una singura si pe aceea o cauti! Nu tine cont ca Universul este infinit si experientele spirituale pot fi la fel de diverse… daca insa constati ca mai multi intelepti au vorbit despre aceleasi lucruri, tu cauta doar realitatea ta asa cum ti-o imaginezi tu!
> neaga competentele oricarui ghid, profesor sau trainer cu experienta, ca doar si ala e om si uite ce limitari are si el…ca sa stea in fata ta ar trebui sa fie perfect si sa iti dea lectii, corect?
> in fine, si cand ajungi sa simti stari, chakre sau emotii minunate, considera ca a doua oara nu se vor mai repeta. Nu uita ca tu esti ”special” 

Cam gata…spor la practica de vacanta!
Va imbratisez cu drag!

Namaste
Dana Țupa

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: