Crede in tine, inainte de oricine altcineva!

Cand vrei sa faci un salt, crede inainte de toate in tine si nu te teme de esecuri!
Astazi am avut examen cu instructorii de yoga, TTC200 si am povestit diverse lucruri intre care, ceea ce numesc eu, ”trial and error” prin care, iti dai voie sa gresesti.
Nu cred ca este cineva care, cu mana pe inima sa spuna ca l-ar incanta sa ii iasa totul din prima. Sigur ca, poate odata, de doua sau de mai multe ori, ar fi funny, incitant, dar pe termen scurt.
Pe termen lung ai deveni blazat si ceea ce ai realiza nu ar mai avea valoare.
A fost un film fain, Ziua cartitei, in care ziua se repeta iar eroul filmului a trecut printr-o gramada de faza emotionale pana cand, a inteles sensul de a invata ceva util si de a nu pierde timpul aiurea. De a creste, de a evolua, avand o motivatie puternica.
Dincolo de acest exemplu, ii privim pe cei care au reusit intr-un domeniu, ca pe niste norocosi, de parca Zana cea Buna i-ar fi atins cu bagheta magica. Numai ei stiu noptile de framantari avute, temerile, fricile firesti dar si actiunea focalizata intr-o directie dorita.
M-a ferit soarta sa dau faliment si, primul meu business a evoluat. Am fost prima profesoara de yoga din Romania care, a obtinut cea mai inalta calificare la Yoga Alliance.
PURNA Yoga, scoala pe care am fondat-o, a fost prima inscrisa la Yoga Alliance si a si scos in 2014, primii instructori yoga acreditati international, din Romania.
Pentru ca am indraznit sa visez si sa actionez congruent.
Am avut greseli cu duiumul pe acest drum, dar nu am falimentat niciodata pentru ca, m-am gandit ca la 40 ani, cand am inceput visul meu cu o scoala de yoga, nu imi permit sa gresesc flagrant.
Au trecut deja 13 ani de atunci si, am pasit incet si prudent, am invatat cat nu imi imaginam si am venit in intampinarea a mii de oameni.
PURNA Yoga nu este neaparat despre business ci, mai degraba este despre a veni in intampinarea oamenilor, de a-i ajuta pe calea devenirii lor, de a contribui la transformarea lor umana si, de ce nu, profesionala, in directia pasiunii yoga.
Ultimul an petrecut intr-o multinationala m-a marcat imens, pentru tot restul vietii cand, am decis ca nu ma voi mai angaja niciodata la alt stapan 😛
Si mi-am propus sa ajut si pe altii sa stea pe picioarele lor, fructificand pasiunea in yoga, integrand nu doar cunoastere yoga, ci si partea de marketing, promovare sau business, in care ma instruiesc continuu.
Si daca nu e vorba despre pasiunea devenita meserie pentru o viata, poate fi vorba despre aducerea unui echilibru sau o contrabalansare a muncii de zi cu zi, cu mai multa pace, calm si echilibru. Cu transformare treptata.
Oricum ar fi, urmeaza-ti visul si mai bine devii autist decat sa asculti vocile celor bine intentionati care, iti spun ca nu poti.
Cine sunt ei si ce experienta au in domeniul in care doresti sa ajungi si sa infloresti? Chiar iti vor binele? Binele tau sau binele lor?
Imi amintesc de mama, draga de ea, cum imi spunea: erai o doamna la Shell, mergeai imbracata frumos, la costum si pe tocuri, iar acum speli podeaua salii de yoga.
Ma curtau inca firmele de recrutare si ma tot imboldea sa ma reangajez pana cand, am luat-o cu mine la munte, la un retreat unde, a tinuta sa vina sa vada ce fac intr-o buna zi.
A stat cuminte in sala unde prezentam, impreuna cu Papito, iar dupa o ora a iesit in varful degetelor. De atunci, nu m-a mai imboldit niciodata sa ma angajez, caci a inteles pasiunea mea si m-a sustinut pana la capatul zilelor ei pamantesti.
Urmeaza-ti visul si nu te teme de esecuri cai ele, sunt parte integranta din calatoria ta!
Calatoria ta despre oameni, despre cum poti veni in intampinarea lor si despre cum poti aduce mai mult bine si frumos din ceea ce tu detii in fiinta ta.
Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}