Poate un lucru pe care il auzi adeseori este despre…schimbari pe care sa le facem in viata noastra, pe cat posibil de lunga durata. A face sport, a medita zilnic, a aborda o dieta sanatoasa, a te lasa de fumat, a bea mai multa apa sau a renunta la zahar macar pentru o perioada de timp sau orice altceva care ar putea schimba intr-un fel viata este minunat, doar ca majoritatea oamenilor nu isi doresc sa faca eforturi pentru a se schimba, ci le vor doar la nivel conceptual.

Exista o idee valoroasa care spune ca este mai importanta calatoria in sine decat destinatia si chiar asa este: procesul transformarii sau al schimbarii (in bine 🙂 ) este fascinant, reprezinta momentele noastre de crestere, de putere, motivatia, dorinta de a asimila. Multi spun ca vor incearca sa… si tocmai aici este hiba, caci nu fac nimic, sau raman cu bratele incrucisate pana cand va aparea, daca va apare vreodata momentul potrivit, perfect!

Vestea buna este ca cei care au intotdeauna succes sunt oamenii decisi, hotarati, care reactioneaza repede si actioneaza imediat ce au decis sa faca ceva spre cresterea si evolutia lor! Rezistenta la esec este necesara, pentru ca vor exista de-a lungul drumului evolutiv si astfel de momente, care ne vor fi poate cei mai buni si valorosi mentori, caci ne vor obliga la introspectie si analiza, la gasirea unor solutii viabile. Din cate imi amintesc, Edison a avut aproximativ 1000 de esecuri inainte de a inventa becul si asta spune multe despre dorinta de a reusi…

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit in viata mea a fost primit de la o eleva 🙂 ”Cand nu stii sa faci ceva, apuca-te si fa acel lucru!” Cand incepe sa te preocupe ceva, vei gasi resursele, inspiratia, puterea si ajutorul de care ai nevoie.

Succes pe drumul tau!

Namaste

Dana Tupa

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: