Booknow
Durata unei clase de Yoga Vederii este de 60 min. Pretul ei este de 45 lei pentru orice practicant, sau 35 lei pentru cursantii Modulelor PURNA Yoga

Exista optiunea abonamentului:

  • 8 clase = 325 lei (45 zile valabilitate + un invitat la o lectie gratuita)
  • 12 clase = 460 lei (60 zile valabilitate +2 invitati la cate o lectie gratuita)

BENEFICII ale practicarii tehnicilor de Yoga si Holismul Vederii:

  • Intarirea muschilor oculari, ce poate duce la imbunatatirea rapida a vederii
  • Cresterea acuitatii vizuale si eliminarea ochelarilor corectori de vedere
  • Amplificarea fortei magnetice a privirii
  • Cresterea capacitatii de focalizare si concentrare a mintii
  • Elemente de baza pentru o alimentatie congruenta cu o mai buna vedere
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine prin exercitii de respiratie
  • Eliminarea diverselor blocaje prin masaj, posturi relaxante
  • Tehnici pentru meditatie si minte 

Yoga ochilor este o cautare a armoniei interioare si exterioare, o continua cautare a ‘’trezirii’’ si cunoasterii veritabile intrucat adeseori oamenii privesc lucurile fara a vedea cu adevarat si de cele mai multe ori fara a fi pe deplin constienti de ceea ce vad.

Yoga ochilor nu reprezinta medicina ci un stil de viata bazat pe concepte Ayurveda privind omul ca parte a interactiunii dintre Univers si Microcosmos.

Viata moderna nu ofera prea mari posibilitati de odihna si relaxare a corpului fizic, iar ochii nu fac exceptie de la aceasta regula, tendinta generala fiind aceea de a ignora, de a lasa intr-un plan mai mult decat secundar ‘’grija’’ ochilor. Aceasta este o greseala intrucat exista o foarte stransa corelatie intre ochi, nervul optic si creier; prin deductie logica, atunci cand ochii sunt obositi si creierul oboseste.

Alte efecte ale practicarii tehnicilor Yoga pentru ochi: reducerea Sindromului Vizual datorat lucrului pe timp indelungat cu PC (computer)

Exista persoane care lucreaza zilnic in fata computerului, mai multe ore. Iata cateva dintre semnele Sindromului Vizual datorat lucrului cu computerul: dureri de cap, oboseala ochilor, vederea incetosata, dureri in zona umerilor si a cefei, ochi uscati, iritati si rosii

In cadrul workshopului “Yoga si Holismul Vederii” vom invata o serie de tehnici si modalitati de reducere si eliminare a acestor efecte nedorite ce se vor putea practica acasa, oricand.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.