Atitudinea este practic punctul de plecare in orice! Dincolo de faptul ca poti avea o atitudine de invingator sau de invins, de optimist sau pesimist si inca altele de acest gen, faptul ca pornesti la drum in abordarea yoga intr-un anumit fel, poate determina succesul sau nereusita inca din punctul de plecare.

DE CE?

Pentru ca omul primeste din plin exact ceea ce se asteapta, predeterminand prin ceea ce gandeste ceea ce urmeaza sa se intample! Traditia yoga, cea buddhista, legile subconstientului, NLP (programarea neuro lingvistica), etc, au mentionat intotdeauna faptul ca omul devine ceea ce gandeste si asta nu a fost niciodata un secret. Ti se intampla sa intalnesti cunoscuti carora le poti spune cu mana pe inima ca dupa 10-15 ani nu s-au schimbat deloc? Si nu vorbesc despre faptul ca nu au imbatranit, ci de faptul ca nu au reusit sa isi modifice in bine modul de a gandi sau actiona, facand aceleasi greseli, gandind la fel?

Ca stim sau nu, omul nu s-a nascut cu mentalitate de invins ci de invingator, pentru ca daca ar fi fost altfel, am fi avut o intreaga planeta de oameni mergand de-a busilea! Copil fiind, fara sa stii, sa vorbesti sau sa ai educatie universitara, ai stiut ca te-ai nascut cu spirit de invingator. Faptul ca mai tarziu din familie, educatie, societate sau cercul de cunostinte te-ai modelat intr-un alt fel, este un subiect de dezbatut amplu. Cel mai simplu de retinut este urmatorul: esti media aritmetica a celor 5 persoane de care te inconjori! Sau cum se spune din popor: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti!

Asadar, priveste in jurul tau si trage concluziile aferente, iar in cazul in care nu ai multumirea aferenta schimba ceva, incepe sa lucrezi cu tine, invata lucruri noi, cauta prietenii noi! Legea rezonantei functioneaza intotdeauna si mai mult ca sigur vei atrage oamenii care au interese sau preocupari similare alor tale.

Nu in ultimul rand, retine ca acolo unde se indreapta atentia ta, acolo se duce energia si de acolo iti vei culege rezultatele!

Aplicand aceste principii simple in practica yoga, iti vei gasi rabdarea si vei practica cu deschidere, interes si bucurie, asteptand in mod activ sa obtii rezultatele scontate, care nu vor intarzia sa apara 🙂

Namaste!

Dana Tupa

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: