Arta de a gandi si simti rezonant cu scopul tau

Care sunt caile prin care obisnuim sa ne implinim scopurile in general?
Majoritatea am auzit din surse diverse ca e musai sa impartim in pasi sau etape ceea ce avem de implinit, sa evaluam periodic si sa actionam consecvent cu ceea ce vrem sa obtinem. E un punct de vedere ok in sine, dar insuficient daca tinem cont ca marea majoritate a oamenilor nu obtin ce vor. Care este cheia? Ce face sa obtinem ce vrem?

Stiu, multi au vazut ”The Secret”, Legea rezonantei”, ”Apa”, au citit despre Masaru Emoto, fac NLP, etc. Toate au in comun ceva anume, adica o lege simpla care spune ca, acolo unde iti indrepti mintea/atentia, acolo se duce energia si de acolo obtii rezultatele. E o lege care functioneaza ingineresc, matematic as spune… Toate au in comun ceva ce pare sa scape multora: forta infinita a subconstientului ce se ”cupleaza” la rezonanta specifica a ceea ce ne dorim. Important este sa stim ce vrem cu adevarat, exact, in cel mai mic detaliu.
ATENTIE insa: ce vrem pentru noi, NICIODATA pentru altii, intrucat nu avem repere privind karma acelora, nu stim ce vor de fapt acele persoane, ce planuri are Universul cu fiecare dintre noi, etc. Cel mai simplu este sa actionam asupra noastra si pare si cel mai firesc lucru.

Asadar: stim exact ce vrem, actionam sistematic si… lasam sa vina de la sine implinirea, realizarea, prin forta subconstientului. Cu alte cuvinte: ABANDONAM ceea ce vrem in bratele cui vrem noi, fie ca ii spunem Dumnezeu, subconstient, Univers, ingerului pazitor, etc. Aici dau gres majoritatea, caci se cramponeaza sa gaseasca solutii cu mintea obisnuita! Sa nu uitam ca mintea umana e limitata si nu poate gasi ”link-urile” care sa ne dea solutiile si implinirile decat daca e anulata ca forta suprema si lasata mintea subconstienta sa isi faca treaba.
Mintea noastra subconstienta stie INTOTDEAUNA exact si cu precizie sa ne directioneze acolo unde vrem sa ajungem, fie ca este vorba de ceva material, fizic, emotional sau spiritual.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}