Am 7 viteze la bicicleta….

Abia azi am aflat ca am 7 viteze la bicicleta! :-p

Ei si? Pai este, pentru ca o am de doi ani si este a doua vara in care am inceput sa ma plimb cu ea fara sa stiu asta.

Neplacandu-mi sa fac sport intens, pe care de fapt il consider tare plictisitor, in care sa asud, sa fac muschi si ceva cardio, am gasit solutia optima, care imi da infinit mai mult.

Combin:

1. Yoga traditionala:

  • care imi face corpul armonios si suplu, aproape fara efort plin de muschi frumosi, lungi, eleganti,
  • am energie,
  • ma relaxez bine si extrem de repede,
  • ma regenerez si imi recuperez vitalitatea in timp scurt,
  • cultiv partea emotionala cum am nevoie la momentul respectiv,
  • imi imbunatatesc capacitatea de concentrare,
  • pot accesa nivelul de constiinta pe chakra de care am nevoie in ziua sau momentul respectiv,
  • am si beneficii spirituale incluse

2. Ce imi lipsea era exact si fix partea de cardio, adica de rezistenta la efort, iar cu bicicleta am rezolvat-o! In plus, vad lucruri, verdeata, oameni, lac, simt mirosurile verii, aud cantec de pasarele, simt vantul pe fata mea, ma bucur de senzatii uitate intre geamurile masinii pe care o conduc.

Unde e povestea cu vitezele in subiectul de fata? Dupa zilele de debut de anul trecut, in care inima imi sarea din piept la mai putin de 500 m de pedalat, azi m-am trezit ca parca incape mai mult, pot mai mult. Ma uitam ca sunt la viteza 5 si mi se parea ca dau prea repede din pedale, din scurt si ineficient. Mi-a venit ideea sa vad daca exista mai multe viteze (uitasem ce imi spusese cel care mi-a vandut-o) si…am vazut ca exista viteza 6, apoi viteza 7. Am ramas pe ganduri la ce am de invatat din experienta asta!

Adeseori nu vedem mai mult de ”varful nasului” si daca nu ne accesam potentialul, in mod sigur el nu ne va trage de maneca, ci ramane latent… Mai simplu: habar nu vei avea ce poti face si ce ai la dispozitie, caci neavand nevoie, nu vezi, nu cunosti si nu folosesti!

Am mai invatat ca atunci cand devenim capabili de ceva anume, toate se aliniaza pentru a ne ajuta sa ne atingem scopurile si, cu cat putem duce mai mult, cu atat ni se da mai multa putere, mai multe resurse!

Am inteles o data in plus ca daca chiar nu iti place ceva, nu are sens sa te fortezi, ci sa cauti solutii optime, diferite pentru a ajunge unde vrei. Important este sa intelegi ca esti actorul principal din filmul vietii pe care o traiesti, dar in acelasi timp si scenaristul care pune in joc totul.

Iti doresc sa traiesti din plin potentialul tau actual! Nu uita ca acolo unde se indreapta atentia, acolo se duce energia si de acolo iti vei culege rezultatul!

Namaste!

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}