Abundenta este corelata cu capacitatea ta de creatie si manifestare

M-am gandit sa impartasesc cu tine un subiect dureros, pentru marea majoritatea a oamenilor: felul in care ne valorizam pe noi.

Stii ca ma pasioneaza yoga, nu e o noutate si, cel mai probabil ca stii, si cat ma fascineaza tot ce tine de a trai din pasiunea ta (oricare ar fi aceea) pentru ca, nu exista binecuvantare mai mare, cred eu!

Mereu m-am gandit: de ce sa fac ceva prost pentru ca nu ma pasioneaza, cand pot face ceva care, imi place cu adevarat si sa dau tot ce am mai bun si valoros?

Si asa invatam toata viata, nu ajungem la cunoasterea si experienta completa niciodata… macar sa invat ce imi place, sa fac ce imi place.

A avea o afacere in yoga, mica, mare sau medie, dupa putinta, presupune sa pastrezi si un echilibru cu partea mai profunda, spirituala.

Banii si spiritualitatea nu se contrazic si nici nu s-au contrazis vreodata.


Pentru ca banii inseamna abundenta, inseamna capacitatea de manifestare de care esti capabil/a in momentul x.


Si aceasta capacitate de materializare si de manifestare este direct proportionala cu increderea in tine si cu abilitatile pe care le ai.

Paul Martinelli spune ca „Daca vrei sa stii cat crede un om ca valoreaza, uită-te la contul lui, uita-te la rezultatele pe care le produce chiar acum…atat crede el ca merita…”

pfoaaaa, cam loveste, asa-i?

Multa vreme am fost impregnata subconstient de credintele parintilor mei.

Am trait eu insami in comunism vreme de 21 ani si au urmat ani dupa Revolutie in care, inca stateam la coada la Alimentara sa iau ratia de zahar si ulei…

Grozave vremuri! Sau de groaza… ma rog…

Acum, ce vreau sa impartasesc cu tine, legat de yoga, practica, valorizarea de sine si abundenta financiara, este urmatorul lucru: capacitatea de a manifesta abundenta financiara in viata ta, are legatura cu energia pamantului si cu prima chakra, Muladhara.

Majoritatea celor care sufera din lipsa banilor, se simt in nesiguranta, traiesc in stres, nu au stabilitate. E si normal sa se simta asa!
Iar stabilitatea de care vorbesc, se reflecta inclusiv la nivel fizic. Se reflecta in mod direct.

Ca yoghina am invatat sa corelez diferite aspecte subtile, cu cele materiale si emotionale.

Chakrele au fost pasiunea mea multi ani si inca lucrez pe purificarea lor si deschidere.

Am observat de exemplu ca, o practica posturala in picioare imbunatateste relatia cu banii, la fel si cu stabilitatea emotionala.

Mai mult inca, posturile de echilibru, in picioare, sunt fantastice pentru a imbunatati rapid aceasta relatie cu banii si de a aduce abundenta in viata ta, la nivel material.

Nu ma intelege gresit! Si posturile sezand, in care pelvisul se afla in directa legatura cu pamantul ajuta.
Insa daca vrei STABILITATE si ECHILIBRU, PUTERE FIZICA, atunci, posturile stand in picioare si cu atat mai mult cele in care lucrezi pe echilibru, ajuta mintea sa stea focalizata si atenta sa pastreze corpul fizic stabil.

De acea stabilitate mentala vorbesc ca implicare in materiazlizarea si manifestarea abundentei, fara sa fii haos la nivel mental si sa risipesti sau sa investesti prost.
Te-ai prins de corelatie si cat de simpla e, nu?

Acum… sedentarismul este o boala (in realitate) si care ne atrofiaza musculatura, ne scade densitatea osoasa, facilitand osteoporoza.

Cand muschii dispar, cand oasele si articulatiile nu mai sunt puternice, incepe sa creasca si teama de a face activitati fizice.

Clar nu te mai cocoti pe scaun sa prinzi perdeaua si apoi sa sari de pe el.
Teama asta n-o are cineva care practica posturile in picioare, de echilibru.

Corpul, mintea, emotiile sunt un tot si se leaga si intercoreleaza si interconditioneaza.

Mare filozofie, ce sa zic…. stii asta deja, macar la nivel conceptual daca nu ai trait-o organic.

Dar legat de subiectul acestei scrieri, clar cristal ca, atunci cand vrem capacitatea de a manifesta abundenta si prosperitatea in viata noastra, e necesar sa avem mai multa grija de corpul nostru si de ceea ce transmite el.

Si da, ca o ultima idee: Spiritualitatea chiar este dovada vie abundentei, caci energia este infinita si prin urmare, abundenta.

Natura ofera abundenta si belsug.

Pomii isi ofera roadele fara sa tina seama de numarul lor.

Oare de ce eu, tu, el, ea, ar trebui sa traim ca un smochin fara roade sau sa ne „uscam” in saracie materiala?

Nicio justificare nu-mi vine in cap acum…

Te bate gandul sa devii instructor yoga si sa traiesti din afacerea ta?
Hai sa stam de vorba intr-o consultatie 1 la 1, daca vrei sa faci minim 1000 eur pe luna, fara sa trebuiasca sa iesi din casa chiar…
Stam de vorba si vedem daca programul meu de 200 sau 300 ore te poate ajuta.

Inscrie-te aici: https://2ol2bcvm30c.typeform.com/programare

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}