5 motive sa devii instructor yoga autorizat

Daca pentru tine Yoga reprezinta o pasiune, dar mai ales, un stil de viata, daca stii ca iti place sa impartasesti cu altii din cele ce le stii, atunci de ce sa nu faci un pas mai mare? Si daca tot il faci, atunci alege un curs de instructori acreditat de Yoga Alliance USA, cel mai de top for in domeniu!

In Romania sunt foarte putini instructori yoga acreditati international, cu atat mai putin profesori yoga. Cand spun profesori yoga, nu ma refer la cei care au facut un TTC de 200 sau 300 ore si sunt gratulati cu titulatura nerealista de „profesor yoga”, ci persoane care au o experienta practica si de predare de ani de zile pe langa TTC-ul initial, care sunt specializati pe anumite ramuri yoga, au dat examene, au luat certificari  ulterioare cursului de baza, etc.

De ce sa faci un curs de instructori yoga autorizati?

  1. Ai posibilitatea sa aprofundezi cunostinte teoretice si practice in domeniu. Asta te va ajuta personal pe multiple planuri (fizic, energetic, emotional-mental, spiritual), dar si pe cei apropiati tie
  2. Vei face parte dintr-o comunitate speciala! Odata cu terminarea cursului, clar nu te vei putea desparti de cei cu care ai fost in acel grup, alaturi de care ai ras, ai plans, care te-au sprijinit in momente cheie si cu alaturi de care ai atatea amintiri… Vei gasi inspiratie chiar si peste ani, iar parte din sufletul tau se va simti acasa, ori de cate ori vei reveni in locul unde ai facut acel TTC
  3. In mod clar vei dobandi aptitudini pe care nu banuiai ca le ai sau le-ai putea avea! Orice astfel de curs te va ajuta sa te dezvolti personal, sa te autodepasesti, sa devii cel mai bun TU in multe privinte!
  4. Te va ajuta sa iti explorezi propria fiinta mai mult si mai in profunzime decat ai facut-o pana in prezent. O minte calma si linistita, un stil de viata la care nu te gandeai, iti vor fi reale ajutoare pe drumul acesta.
  5. Vei gasi o modalitate de a face ceea ce iti place si sa dezvolti treptat un business. Am auzit in cateva randuri: yoga este daruire, de aceea clasele sau meditatiile ar trebui sa fie gratuite, nu contracost… Este minunat sa daruiesti si sa o faci in anumite ocazii dar idealistii probabil nu iau in calcul costul chiriei, al caldurii de care beneficiaza cand vin in sala ta, costurile cu izoprenele, apa, lumina si alte zeci de cheltuieli invizibile. Cu siguranta nu le-ar pica bine sa practice in parc, in frig, sau pe ploaie… Deci da, se poate face un business din asta si nu este nicio rusine, ci chiar ceva frumos!

Namaste

Dana Tupa

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea acestui articol total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}