Noaptea de 20 decembrie, moment astrologic important pt evolutia personala si…pentru setarea unor scopuri ce se pot implini in anul urmator!

Vom face impreuna o meditatie, vom intocmi „contracte” personale cu subconstientul nostru si…vom imparti cadouri!
Deja exista o traditie la PURNA Yoga ca in aceasta seara cu totul speciala si care deschide oficial vacanta de iarna, sa facem o intalnire cu toti participantii la Module si cei care in suflet simt ca fac parte din comunitatea PURNA. Cei care isi doresc sa participe, sa ne dea de veste pentru a trimite detalii.
CEL TARZIU PANA LUNI ESTE NECESAR SA STIM DACA PARTICIPATI SAU NU, ASTFEL INCAT SA STIM CE SPATIU VOM FOLOSI!

Iata cateva detalii utile:
Solstitiul de iarna este un moment astrologic semnificativ si, in acelasi timp un moment spiritual important.

In cateva cuvinte, este  o noapte in care cei care vor cu adevarat, pot face salturi spectaculoase in evolutia personala si spirituala, DACA stiu cum anume sa isi seteze tintele sau scopurile pentru anul urmator. Este o seara in care se recomanda meditatia intensa si focusul catre transformarea vietii noastre.

Acest moment trebuie pregatit in avans, in primul rand cu o dieta adecvata care sa FACILITEZE o meditatie reusita si sa ne ajute sa accesam resursele interioare necesare momentului acesta. Ramane la alegerea fecaruia daca opteaza pentru o astfel de dieta speciala care dureaza 10 zile, sau nu.
Recomandabila este o dieta bazata cat mai mult pe alimente yang, pe care le puteti selecta ca preferinta. Hrana ar fi minunat sa fie pe cat posibil cruda, fiarta sau coapta cel mult, in niciun caz prajita 

Pentru cei care se simt puternici si cu vointa de fier, exista o dieta foarte yang, dar extrem de restrictiva si anume dieta nr 7 a lui Ohsawa (parintele macrobioticii), insa foarte mare atentie la aciditatea crescuta pe care o aduce aceasta dieta super purificatoare! Mai exact, aceasta dieta cuprinde 10 zile in care sa se manance DOAR: orez (de preferinta integral), grau (fiert sau copt, dar NU incoltit), hrisca si mei (fierte), sare, apa si….ceai de busuioc. ATAT! 

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: