Yoga Scopului Retreat

Rezerva-ti locul la Workshopul Retreat din 18-22 Februarie 2016; plata o poti face in acest cont:

TUPA ELENA-DANA PFA
CUI: 26711406
LIBRA BANK, IBAN: RO84BREL0002000428380100
Mentioneaza Numele, Prenumele, datele tale pentru facturare (adresa: strada, nr, localitate) si nr si seria CI si evenimentul: Yoga Scopului!

Cui ii este adresata Yoga Scopului?

Acest Retreat este destinat oricui ii este clar ca doreste o schimbare in viata sa.  De ce? Pentru ca adeseori ramanem o enigma chiar si pentru noi insine, fara a cunoaste sau explora intregul nostru potential natural. Exista diferite cai de implinire a tuturor scopurilor noastre, cele pe care le putem experimenta in cadrul retreaturilor PURNA fiind: Yoga, NLP, EFT si altele de-a lungul acestor retreaturi intensive. Ceea ce poti explora si experimenta in cadrul acestor retreaturi sunt metode ce au un proces de conversie rapid al scopurilor si telurilor personale in realitate.

Nu este vorba de fenomene paranormale, ci de un set de metode eficiente, testate de o multime de persoane in ultimii ani.

CE FACEM, CE EXPERIMENTAM?

 • Practici diferite tehnici si metode pentru setarea constienta a energiei, emotiilor si mintii ”acordate” la scopul tau
 • Dobandesti abilitatea practica de a implini pe deplin scopurile tale
 • Afli legatura concreta dintre relaxarea fizica, psiho-emotionala si a mintii in conexiune cu tinta ta si actiunea focalizata
 • Experimentezi tehnici de vizualizare si concentrare a mintii
 • Diferite cai de transmutatie si de folosire superioara a energiei vitale si de natura sexuala
 • Experimentezi diferite tehnici de Yoga Nidra, sau Yoga Relaxarii si a Somnului Constient pentru a te relaxa profund si a debloca energia latenta sau stagnanta
 • Utilizezi Vipassana, meditatia respiratiei pentru a face pace cu ”mintea maimuta”
 • Afli o cheie super importanta in implinirea scopurilor tale. Probabil ca ai vazut filmul ”The Secret”, insa acolo nu este explicata EXACT cheia care duce la implinirea dorintelor tale. Mai mult ca sigur ca dupa acest film ai pus in aplicare exercitiile de acolo dar rezultatul nu a fost cel scontat, altfel nu ai citi aceste randuri, asa e?
 • Experimentezi o multime de tehnici de NLP ce deblocheaza mintea subconstienta si iti dau forta sa actionezi in conformitate cu ceea ce doresti sa obtii
 • Ai la dispozitie cele mai usoare tehnici de echilibrare a emisferelor cerebrale (echilibrul este unul din dezideratele tuturor traditiilor spirituale, medicale, psihologice, fizice, etc, iar creierul este poarta principala in acest subiect)
 • Mai mult inveti cateva idei eficiente si simple de setare a mintii subconstiente (mintea subconstienta fiind aceea care practic ne coordoneaza si ghideaza intreaga viata si comportament)