Intro

Cum accesezi acest curs

Bine ai venit!

Acest curs este segmentat, astfel incat sa parcurgi material dupa material. Pentru a putea merge mai departe, da click pe butonul  ‘’completat’’, al fiecarui material in parte.  


Resurse aditionale

Click pe oricare dintre linkurile de mai jos, pentru informatii suplimentare.


Despre program

Acest curs este unul de baza si nu ofera acreditare ca si instructor de yoga, cu o certificare internationala, teacher training acreditat de Yoga Alliance USA.

La finalul acestui program de training vei doband abilitati si cunoastere in:

  • Pregatirea unei sesiuni personale, adaptate propriilor tale necesitati de moment, aplicand tehnici de hatha yoga sau pranayama, pe care le vei studia in cadrul cursului
  • Cunostinte de baza, fundamentale in Hatha Yoga, Pranayama si Meditatie, astfel incat sa poti facilita obtinerea echilibrului fizic-emotional-mental prin tehnici simple, posturale sau de respiratie
  • Crearea unor secvente de practica yoga simple, avand un scop (sankalpa)
  • Cunostinte despre aplicabilitatea practica a unor reguli yoghine sau, cu alte cuvinte, abilitatea de a crea un stil de viata yoghin
  • Cunostinte despre purificare si detox prin tehnici yoga
  • Si lista poate continua...

Durata Cursului 

Durata cursului

Cursul dureaza 6 saptamani, fiecare modul insemnand o saptamana. Accesul este de 180 zile de la prima accesare a platformei de curs. 

Un modul include:

  • Materiale filmate pentru teorie si practica,ce se regasesc pe site-ul www.purna.ro 

Politica de restituire a platii

Restituirea se face la cerere, in maxim 10 zile de la data platii.

 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate


Informatii pe care le colectam de la clientii nostri

Pentru a putea oferi servicii clientilor nostri, colectam datele lor personale: nume, prenume, adresa de email, telefon pentru contact.

In cazul in care cursurile sau evenimentele se cumpara din shopul site-ului, in mod implicit se vor colecta datele bancare aferente platii efectuate pentru tranzactia respectiva.

In cazuri specifice si cu acordul tau, vom folosi informatiile pe care ni le oferi, in afara cursului de instructori la care participi, cum ar fi de exemplu, testimonialele. 

Finalizarea colaborarii

Chiar si dupa incetarea cursului si obtinerea certifcatului de instructor yoga, datele personale si informatiile de referinta vor fi stocate in scop profesional, pentru a putea dovedi participarea ta la acest curs. 

Toate informatiile sunt confidentiale si servesc imbunatatirii activitatii si serviciilor PURNA Yoga. 

Datele personale ale clientilor PURNA Yoga nu vor fi niciodata impartasite unor terte persoane, vandute, inchiriate. Vezi si politica de protectie a datelor. 

Username si parola


Siguranta si securitatea informatiilor legate de user si parola depinde in intregime de tine.

PURNA Yoga iti ofera sau iti alegi propriul id si parola sub care vrei sa intri pe platforma de curs si sunt confidentiale. De aceea te rugam sa nu dai nimanui accesul.

In cazul in care intri pe siteul www.purna.ro si este necesara introducerea parolei, nu uita sa te deloghezi la iesire.

Ca masura de precautie, inchide browserul de internet complet la iesire sau atunci cand vrei sa vizualizezi altceva ce nu are legatura cu site-ul sau cursul la care participi.

In cazul in care constati ca datele tale personale nu sunt corecte si ai nevoie de rectificare, sa schimbi parola, etc, te rugam sa intri pe profilul tau si sa efectuezi schimbarile de acolo.

In cazul in care doresti sa ti se stearga informatiile personale de catre noi, va fi necesar sa iti stergem contul de user integral si sa renunti la accesul pe aceasta platforma de curs. 

Este posibil sa nu fim de acord sa schimbam informatiile daca, avem credinta ca acestea violeaza legea sau pot cauza neplaceri ce decurg din incorectitudinea informatiei respective.

[DAPLessonComplete course_id=13 ][/DAPLessonComplete]

[DAPCourseProgressBar id=40][/DAPCourseProgressBar]

[DAPCourseOutline id=39][/DAPCourseOutline]