Ritualul, cheia schimbarii din viata ta

Ritualul sau, despre cum sa faci o schimbare in viata ta

Orice schimbare vine cu ceva eforturi de depus pana cand, devine o a doua natura sau un ritual de viata, obisnuit.

Sunt si persoane care sustin ca, a dori o schimbare, inseamna sa recunosti ca ceva nu e ”ok” in viata ta. Este o idee buna insa, omul este intr-o evolutie constanta si atunci cand nu mai avem nimic de dobandit sau de visat, ne aplatizam si ne complacem intr-un ”caldut” care, mai devreme sau mai tarziu, ne va plictisi si ne va duce catre mediocritate.

Aspectul ”magic” pe care il are un ritual, nu vine din faptul ca punem sub Luna Plina un ceaun cu ierburi de leac si picioare de broasca, apoi amestecam de 3 ori intr-un sens, rostind incantatii ci, mai degraba, din faptul ca facem un lucru repetitiv, cu luare aminte si din toata inima

Iar daca ne dorim sa schimbam ceva in viata noastra, cum ar fi de exemplu, un obicei, putem aplica cativa pasi care vin din NLP (programarea neuro lingvistica):

1. Scrie problema sau situatia pe care vrei sa o schimbi, in detaliu.
2. Descrie CUM ar trebui sa fie situatia sau ceea ce vrei sa obtii, fara insa a descrie felul cum decurge procesul obtinerii sau pasii intermediari, ci doar finalul.
3. Scrie lucrurile neplacute pe care le vei retrai mereu si mereu, DACA NU faci acea schimbare sau nu depasesti acel obstacol.
Marea majoritate a oamenilor fac schimbarile cand ajung la suprasaturatie, mai deloc inainte si, dupa cum spunea genial Einstein, este o nebunie sa faci iar si iar acelasi lucru si sa te astepti sa obtii un rezultat diferit.
Mai pe limbaj modern, la acelasi input, iese intotdeauna acelasi output
4. Descrie obiectivul tau la timpul prezent, fara negatii si citeste-l in fiecare dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit. Odata ce mesajul tau va intra in subconstient, acesta va incepe sa lucreze in favoarea ta si sa te ajute sa obtii ceea ce ai scris pe hartie.
5. Incheie intotdeauna cu recunostinta pentru ceea ce esti, traiesti sau ai in momentul prezent.
6. Observa schimbarile sau sincronicitatile ce incep sa apara in viata ta: primesti noi informatii, vei avea idei noi legate de intentia si scopul tau, cunosti oameni noi, incepi sa ai noi obiceiuri, sa citesti carti diferite sau sa mergi la anumite seminarii, workshopuri…totul se desfasoara in ritm natural, de parca o mana nevazuta coordoneaza toate acestea, congruent cu ceea ce ai asternut pe hartie.
7. Lasa-te in voia sortii sau, cu alte cuvinte, abandoneaza-te ca fiinta umana, dar abandoneaza si intentiile tale.

Lasa-te in mana Providentei si nu seta nimic din cele ce crezi ca se vor intampla sau felul in care se vor intampla.

Chiar daca pare mult de facut sau greu, incearca si nu vei regreta. Caci doar la prima vedere pare complicat pentru ca, odata dobandita abilitatea, devine automatism.

Aaaa, si sa nu uit! Profita de momentul Solstitiului de iarna (noaptea dintre 20-21 Decembrie) pentru a face schimbari majore in viata ta.

Click aici si inscrie-te din timp: https://cursuri.purna.ro/courses/retreat-solstitiu-de-iarna/

Follow your dreams!
Namaste

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}