In 5 zile iti schimbi viata in directia in care iti doresti, GARANTAT! 

Retreat Yoga Scopului, 17-22 Februarie 2017

Ce spune Swami Vivekananda (Tailanda) si cativa din cei care au participat la acest Retreat? 

Este pentru tine acest Retreat?

 Am tinut Yoga Scopului in Tailanda pentru oameni veniti din peste 25 tari, dar si in Romania, ani la rand. Ghici ce? Experienta a mers de fiecare data la cote maxime si a transformat masiv vietile participantilor. Cateva marturii audio sunt atasate. Asadar….

Pastrand lucrurile in simplitatea lor, iti trimit nu un newsletter, ci o scrisoare. In felul acesta simt ca sunt mai aproape de tine, cu atat mai mult cu cat nu ma adresez intregii mele liste de ‘’subscriberi’’ care ne urmaresc activitatea, ci doar celor speciali, celor care simt ca PURNA inseamna ceva pentru ei. Si nu cred ca ma insel spunand ca tu te numeri printre acestia, sau gresesc? :-)

Ani de zile de cautari, incercari, esecuri, reusite, m-au facut sa ajung ceea ce sunt azi si nu pot spune ca procesul de invatare s-a oprit…el continua chiar intr-un ritm mai alert decat acum cativa ani. DE CE? Pentru ca am inteles odata pentru totdeauna ca sunt stapana pe viata mea si mai mult, ca ma pot modela asa dupa cum doresc, sa devin ceea ce imi doresc, cu fiecare zi care trece. Asa-i ca si tu iti doresti asta?

Tot ce ai de facut este sa urmezi o cale batatorita si o calauza care sa iti arate scurtaturile prin prisma experientei si expertizei.

Procesul in sine nu e foarte complicat, odata ce ai inteles:

 • Ce vrei cu adevarat?
 • Ce ai de facut?
 • Sa actionezi constant pana obtii ceea ce vrei

Yoga Scopului a inceput in anii 94-95 si de atunci perfectionez mereu si mereu acest sistem de exceptie. De ce spun, de exceptie? Pentru ca… Am inteles cel mai simplu lucru: atunci cand ceea ce vrei nu se potriveste cu ceea ce ai/traiesti, sau mai bine zis cu blue printul tau, trebuie sa schimbi ceva.

Iar pentru a schimba ceva, nu e suficient doar sa gandesti abstract, sa vizualizezi sau doar sa iti doresti… E nevoie de mult mai mult, dar in primul rand de energie!

Crezi ca nu am dreptate? Gandeste-te o clipa: ceea ce tu iti doresti se afla la un nivel superior sau inferior fata de ceea ce ai/traiesti acum? Categoric superior, corect? Si atunci daca tu nu ai la dispozitie energia respectiva, cum procedezi?

Energia nu se cumpara in supermarket, nici online, nici nu vine la intamplare, ci se afla in…tine! Undeva ascunsa, de multe ori neutilizata, ca o comoara ascunsa, dar in tine! Yoga Scopului asta face! Te ajuta la modul efectiv sa deblochezi si sa folosesti acea energie potentiala din tine si in plus sa experimentezi din plin, practic, tot ce tine legat de scopul ales, astfel incat sa devina realitate in cel mai scurt timp!

Ce rezulta:

 • Mintea devine clara
 • Iti depasesti limitele si iesi din cercul de confort
 • Creste vitalitatea
 • Ti se schimba perspectiva
 • Se mareste increderea in tine si ti se amplifica vointa
 • De multe ori pleci acasa cu scopul tau implinit chiar de la acest retreat!

Te-ai intrebat vreodata de ce multi revin mereu si mereu la acest seminar? Si asta desi stiu deja cum sa faca totul! E vorba de ceea ce specialistii denumesc ‘’total immersion’’, adica un timp petrecut intr-un grup cu aceleasi preocupari ca si tine, focalizati pe scopul lor, facand acelasi lucru si creand un mediu cu totul si cu totul aparte din punct de vedere energetic, emotional si mental, nu in ultimul rand si spiritual.

Am avut onoarea ca Swami, liderul scolii Yoga din Tailanda, sa vorbeasca despre acest Retreat si ceea ce a spus despre Yoga Scopului poti audia in primul link de mai sus. Asculta si testimonialele celorlalti participanti, pentru ca vei auzi cum a functionat pentru ei.

Cei care au venit la evenimentul din 20 Decembrie, au avut ocazia sa cunoasca pe multi dintre ei live si le-au ascultat marturiile si povestile in care imposibilul a devenit posibil si incredibilul a devenit realitate!

Pretul intregii tabere cu cazare si masa, variaza functie de optiunea pe care o alegi. Am facut in asa fel incat sa poti manca sau nu in restaurantul hotelului sau cu alte cuvinte, poti opta sa mananci oriunde vrei. Asadar, vezi mai jos detaliile administrative :-)

  Namaste!​

  Dana Tupa​

  Detalii administrative: 

  PRET: 1080 lei/persoana

  Plata se face pana cel tarziu la data 10 Februarie printr-un avans de 50%, restul de 50% achitandu-se pe 17 Feb. 
  Pretul nu include masa sau cazare, ci doar taxa de participare la retreat

  Pentru detalii de plata trimite-mi email pe info@purna.ro

  PS: 

  Iti promit solemn ca la acest retreat, desi are aceeasi baza si o structura similara cu cele anterioare, vom face ceva dincolo de orice imaginatie si de orice asteptare pe care o ai. Vei experimenta chiar TU personal, depasirea propriilor limite si cel mai probabil va suna ca un SF daca vei povesti si altora, dar sper sa tii doar pt tine asta. Iti voi si spune de ce, la momentul oportun… :-)