Atelier experiential de 2.5 ore

Cand umbli pe pamant cu sufletul golit si cu rani pe talpile goale, cu genunchii juliti, adu-ti aminte ca Divinitatea se afla pretutindeni, indiferent ce nume ii atribuim noi, oamenii! Si daca exista si este omniprezenta, ominpotenta si omniscienta, cum se face ca noi nu ne mai amintim de ceea ce sustine si anima intregul Univers?

Uneori confundam iubirea de sine cu egoismul, ascunzandu-ne in spatele conceptului pentru neputinta noastra de a ne onora si recunoaste valoarea personala.

De multe ori nu intelegem ca viata, cu bune sau rele, se intampla pentru noi, iar nu noua! Ca multe din incercarile prin care am trecut si care, la momente diferite ne-au facut sa suferim si sa tremuram de teama esecului, au fost menite sa ne faca sa crestem, sa depasim un cerc de confort, prea stramt pentru ceea ce putem implini in aceasta viata.

Fiecare dintre noi are calitati pe care, uneori, le vad doar cei dragi noua…

Din nefericire, de teama unui esec preferam sa nu actionam si sa ramanem in mediocru sau “caldut”, desi putem mai mult. Si noi stim aceasta, doar ca ne simtim amortiti, fara putere interioara sau impuls care sa ne faca sa pasim in acea directie!

Si din aceeasi nefericire, noi romanii, ne-am obisnuit sa condamnam orice esec din viata noastra si sa bagam capul in pamant de multe ori, nu doar tristi, ci si rusinati, fara sa intelegem ca poate, acel esec din viata noastra, fie ca a fost vorba de o relatie sau de o afacere, era doar o alta incercare, sau lectie.

Copiii nostri invata sa mearga mai intai de-a busilea, apoi se ridica timid pe picioare si la inceput se lovesc, plang, dar in tenacitatea lor, reusesc sa mearga, caci inteleg sensul cresterii si al evolutiei, tanjesc sa exploreze si sa afle!

Si tu, si eu, am fost candva la fel, caci daca nu ar fi fost astfel, astazi am fi avut o planeta de oameni mergand de-a busilea!

Nimeni, nicicand nu a avut o viata numai cu reusite! Si oricat de straniu ar suna, viata ar fi plictisitoare fara incercari! Mai mult inca, indiferent de nivelul de evolutie, incercarile si nereusitele apar in viata noastra si nu suntem scutiti de ele.

Felul in care privim toate acestea, ne face sa traim sau nu, iubirea de sine, pretuirea.

Iti daruiesc din experienta mea, acolo pana unde am ajuns acum, caci nu sunt perfecta, dar stiu ca am plecat de la ciuda pe care o aveam pe propriul corp in copilarie si adolescenta chinuite de boli si spitale, antibiotice si lipsa caminului, a familiei, luni la rand.

Despre cum am depasit esecurile mele ca adult, atunci cand nu am crezut deloc in mine si am preferat sa fiu surda la ceea ce imi spunea inima. Despre lipsa curajului de a abandona o relatie toxica in care am stat cativa ani, sperand ca el, ma va pretui si valoriza, atunci cand eu insami nu o faceam… Despre cum mi-am schimbat viata la 180 grade, plecand dintr-o multinationala unde am trait un real cosmar timp de un an, cand viata ma chema in alta directie.

Toate acestea prin niste procese simple, simple de tot, pe parcursul atelierului “Regasirea Iubirii de Sine”, unde vom explora diverse idei si vom gasi cai simple de a redobandi ceea ce ni se cuvine.

Nu se va intampla peste noapte, dar daca tot vom trai urmatorii ani pe acest pamant, macar sa simtim si sa putem mai mult, prin cateva cai simple, pe care ti le pun la dispozitie si care iti ocupa ZERO SECUNDE pe zi!!!

Din culise:

  • Iubire de sine sau egoism?
  • Iubire sau respect?
  • Radiez sau absorb energie?
  • Daca nu ma iubesc sau pretuiesc, cine ma poate iubi si pretui si ce am de oferit acum?

Remedii simple pe care le vom explora:

  • Recunostinta ca meditatie zilnica
  • Tehnici pentru dimineata si seara
  • Meditatie pentru omul ocupat si fara timp…
  • Cai de transformare personala in ZERO SECUNDE/ZI!

“Vegheaza-ti gandurile! Ele devin cuvinte.

Vegheaza-ti cuvintele! Ele devin actiuni.

Vegheaza-ti actiunile! Ele devin obiceiuri.

Vegheaza-ti obiceiurile. Ele devin caracter.

Vegheaza-ti caracterul! El devine destinul tau”

Lao Tzu

Facilitator: Dana Țupa

Inscriere: 0754-242-868

Pret: 80 lei


Daca vrei mai multe informatii, te rog contacteaza-ne: 0754-242-868 sau info@purna.ro. Daca doresti sa te inscrii, te rugam completeaza formularul de mai jos.