Flexibilitate, energie și echilibru, prin Yin Yoga

GRATUIT: 5 întâlniri live pe grupul secret Facebook

Perioada 21 - 25 iunie 2021, ora 21:00

Începem în

27
zile
:
 
09
ore
:
 
45
Minute
:
 
01
Seconds

You missed out!

Pentru cine este această PROVOCARE?

Pentru orice persoană care dorește mai mult de la corpul său, energie și echilibru emoțional-mental, prin practica yoga

Te lupți cu lipsa de flexibilitate?

Știu! Cel mai probabil și tu ai o muncă de birou iar la finalul zilei simți că fiecare vertebră devine inflexibilă, articulațiile îți dau de furcă sau, pur și simplu, realizezi că flexibilitatea + energia, lasă de dorit. 

Scuza că „n-am timp/nu reușesc să îmi fac timp pentru mine!” e inutilă...

Aceasta este cea mai frecventă scuză pe care o aud. Toți avem la dispoziție 24 ore într-o zi.

Timpul trece invariabil și nimic nu îl poate opri din curgerea lui dar, cu certitudine, dacă nu te îngrijești de propria persoană în această perioadă delicată, vei ajunge să trăiești efectele îmbătrânirii rapide, insomniei, lipsei de concentrare a minții, osteoporozei, musculaturii flasce, îmbătrânirea articulațiilor și a coloanei vertebrale, bufeurilor și transpirațiilor nocturne.

Provocarea este complet GRATUITĂ, timp de 5 zile.

Câteva secrete simple, tehnici care te vor ajuta să treci cu bine prin aceasta perioadă, să dormi mai bine, să echilibrezi emisferele cerebrale și să te ajute în concentrarea minții și, de ce nu, ceva tehnici secrete din Yin Yoga.

Bună,

Eu sunt Dana Țupa

Practic Yoga de peste 35 ani și o predau activ din 2008.

Am ținut în România și în străinătate, seminarii, ateliere, cursuri și tabere de yoga corelată cu elemente terapeutice, integrând și tehnici NLP (programare neuro lingvistică), pentru mai mult de 1000 persoane.

O copilărie și o adolescență bolnăvicioase m-au împins să practic yoga cu elemente terapeutice. Am găsit resurse valide pentru sănătate și vitalitate, pentru că este important să ne simțim bine, mereu și mereu…

Iar acum vreau să împărtășesc și cu tine, tot ceea ce te poate ajuta în perioada menopauzei, ca să te bucuri de o viață normală, frumoasă și echilibrată.

Am condus timp de 7 ani studioul PURNA YOGA din București

Sunt formator de instructori yoga (14 cursuri de formare), evaluată cu cea mai înaltă calificare la Yoga Alliance USA (E-RYT500), dar și ca Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP)

Sunt Strategic Interventions Coach, acreditat la Robbins-Madanes Institute.

Am condus peste 50 tabere yoga și dezvoltare personală, ținute în România și străinătate, peste 100 cursuri yoga si 4500 ore de predare la momentul actual, mai mult de 100 ateliere și seminarii in 12 ani.

Vino gratuit la provocarea de 5 zile, din 21-25 iunie!

Accesează linkul grupului facebook pe care îl vei primi pe email după înscriere!