Treci mai ușor peste
perioada de menopauză

5 tehnici Yoga - 5 zile - 10 minute de practică pe zi

Perioada 10 - 14 mai 2021, ora 21:10

Începem în

10
zile
:
 
09
ore
:
 
24
Minute
:
 
30
Seconds

You missed out!

Pentru cine este această PROVOCARE

Pentru orice femeie aflată la menopauză care rezonează cu tehnicile Yoga

Menopauza - perioada de care se tem femeile

Atunci când bate la ușă…știm instinctiv că sunt necesare schimbări în viața noastră dacă ne dorim să avem randament la job, în relația cu familia, soțul sau copii.

Scuza „n-am timp/nu reușesc să îmi fac timp pentru mine!”

Aceasta este cea mai frecventă scuză pe care o aud. Toți avem la dispoziție 24 ore într-o zi.

Timpul trece invariabil și nimic nu îl poate opri din curgerea lui dar, cu certitudine, dacă nu te îngrijești de propria persoană în această perioadă delicată, vei ajunge să trăiești efectele îmbătrânirii rapide, insomniei, lipsei de concentrare a minții, osteoporozei, musculaturii flasce, îmbătrânirea articulațiilor și a coloanei vertebrale, bufeurilor și transpirațiilor nocturne.

Provocare complet GRATUITA, de 10 minute pe zi, timp de 5 zile.

Câteva secrete simple, tehnici care te vor ajuta să treci cu bine prin aceasta perioadă, să dormi mai bine, să elimini bufeurile, să echilibrezi emisferele cerebrale și să te ajute în concentrarea minții și, de ce nu, ceva tehnici de stretching și tonifiere musculară ușoară.

Bună,

Eu sunt Dana Țupa

Practic Yoga de peste 35 ani și o predau activ din 2008.

Am ținut în România și în străinătate, seminarii, ateliere, cursuri și tabere de yoga corelată cu elemente terapeutice, integrând și tehnici NLP (programare neuro lingvistică), pentru mai mult de 1000 persoane.

O copilărie și o adolescență bolnăvicioase m-au împins să practic yoga cu elemente terapeutice. Am găsit resurse valide pentru sănătate și vitalitate, pentru că este important să ne simțim bine, mereu și mereu…

Iar acum vreau să împărtășesc și cu tine, tot ceea ce te poate ajuta în perioada menopauzei, ca să te bucuri de o viață normală, frumoasă și echilibrată.

Am condus timp de 7 ani studioul PURNA YOGA din București

Sunt formator de instructori yoga (14 cursuri de formare), evaluată cu cea mai înaltă calificare la Yoga Alliance USA (E-RYT500), dar și ca Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP)

Sunt Strategic Interventions Coach, acreditat la Robbins-Madanes Institute.

Am condus peste 50 tabere yoga și dezvoltare personală, ținute în România și străinătate, peste 100 cursuri yoga si 4500 ore de predare la momentul actual, mai mult de 100 ateliere și seminarii in 12 ani.

Înscrie-te gratuit la provocarea de 5 zile din 10-14 mai!