PRACTICA YOGA SI TIMPII „MORTI”

Daca este ceva ce aud constant la clasele si cursurile unde predau, atunci….. deja legendara expresie: ”imi doresc sa fac mai multa yoga, dar din pacate nu am timp!”
Pe scurt, practica yoga este ”proiectata” pentru ORICE timp, chiar limitat fiind!
Iata cateva idei:
– Concentrarea mintii asupra respiratiei. Respiram 24 de ore pe zi. De ce sa nu o facem constient? Macar o perioada din zi! Este foarte usor sa iti urmaresti respiratia si sa iti lasi mintea sa o urmareasca. Imbunatateste rapid capacitatea de concentrare, eficienta, acuitatea mintii.
– Yoga Nidra, sau Yoga somnului constient; orice om doarme. Important este sa te antrenezi, sa inveti sa te relaxezi constient. Practicam acest stil, in cadrul claselor de Yoga stresului
– Yoga vederii; o poate face oricine chiar stand la birou. Cateva miscari ale ochilor pentru relaxare, pt intarirea muschilor oculari, imbunatatirea acuitatii vizuale, largirea campului vizual
– Ashwini Mudra; se poate face absolut in orice moment al zilei, stand la semafor, in statiile autobuzului, metroului, vorbind la telefon, sau pur si simplu in timp ce stam pe internet Vitalizeaza, regenereaza, trezeste energia Kundalini.
– Moola Bandha; are efecte similare cu Aswhini Mudra
Sunt cateva idei pentru voi
Spor la practica!

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}