GANDURI INTELEPTE

Nimic nu este la intamplare, nici binele, nici raul, iar legea karmei nu doarme nicicand. Gandeste binele, fa binele…
Fiecare om este un diamant. Cu mai mult sau mai putin praf pe el, odata ce incepe sa se trezeasca constiinta de sine, dorinta de stralucire devine din ce in ce mai puternica, alungand tot ce sta in calea ei.

Dar nu prin forta, ci prin crestere interioara constanta, prin bucurie si recunostinta pentru fiecare zi, prin incercari si prin greseli din care invatam, scuturand praful de pe genunchii umiliti, stergand lacrimi si indreptand coloana devenirii noastre.
Traieste! Fii ce-ti este menit sa fii si nu asculta celor care-ti spun ca…esti mic si fara de putere! Iubeste-te si pretuieste-te!
Nu judeca prea aspru, sau nu judeca deloc, daca poti!

Fii drept si ferm, dar nu aspru, caci lumea e satula de oameni care vorbesc urat sau jignesc chiar fara motiv, aruncand venin si otravind totul in jur, la fel ca cei cu pretentii de spiritualitate, dar care injura si au ganduri murdare, ce le definesc de fapt caracterul si calitatea trairilor interioare.
Asa cum e in tine, asa e si in afara ta, caci emani doar ceea ce simti si atragi exact si fix ceea ce esti.
Nu te erija in „sabia dreptatii” atunci cand tu nu esti drept si nici nu trimite la osanda pe toti cei ce nu gandesc ca tine, caci incalci cel mai divin dar, oferit de Creator: liberul arbitru!
Nu-ti pretinde fericirea doar cand totul in jur e asa cum vrei tu, caci inteleptul este fericit si in iad, dar prostul sufera in rai.
Daca vrei lumina, fii lumina si lasa colbul si uratul sa stea departe de tine.
Nu uita niciodata ca, datoria ta este sa ai picioarele pe pamant, dar sa privesti spre stele!

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}