Date/Time
Date(s) - marți, 26.ian..2021
19:30

Category(ies) No Categories


Si vineeee!!! ❤❤❤❤❤ mult asteptatul CURS online experiențial de Yin Yoga de 7 saptamani, teorie și practică!

Grabeste-te! Preț promoțional până pe 15 ianuarie 《588 lei》, față de 687 lei, prețul întreg.

https://purna.ro/checkout/?add-to-cart=52667

Inscrie-te aici: https://purna.ro/yin-yoga-curs-online-teorie-si.../

Știi că nu există, în acest moment în România un curs online experiențial de Yin Yoga pentru Începători, cu teorie și practică? Adică un curs cap-coadă care să te ajute să treci cu bine prin această perioadă, în care nu ai acces la studiouri de yoga?
Te invit să experimentăm pe o structură clară, testată, simplă și la îndemână! De ce să nu beneficiezi din plin de tot ce ți se poate oferi în cadrul unui curs din confortul casei tale?

Accesul se face prin link Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/8993899495
💥Te invit la 7 săptămâni de cursuri online, cu teorie și prcatică. 💥În fiecare MARȚI de la ora 19:30-21.00, ne vom da întâlnire online, pentru sesiunea de practică online-live. 💥Dacă nu poți participa, o vei avea înregistrată și o vei accesa când vei dori. Primești și înregistrările audio cu meditații ghidate, pe care le poți asculta oricând ai nevoie.

🤍🤍Primesti BONUS cursul ''Yoga pentru sănătatea planșeului pelvian'', în valoare de 96 lei.🤍🤍

Despre Dana Tupa

O copilarie si o adolescență bolnavicioase m-au împins să practic yoga cu elemente terapeutice. Am găsit resurse valide pentru sănătate și vitalitate, pentru că este important să ne simțim bine, mereu și mereu…
Iar acum vreau să împărtășesc și cu tine, ca să te bucuri de o viață normală, frumoasă și echilibrată. Te astept in casa mea online! ❤
CalatorSpreSine Trainer Dana Tupa
© 2017 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Scoala Lucianei

Follow us: