Obtine certificare internationala, YTT300 - Yoga Alliance

⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️     Yoga Alliance PURNA Yoga School Rating 4.93 of 5*

Studiaza la tine acasa, online

Curs interactiv

Oportunitatea de a studia in ritmul si timpul liber, pentru oricine este pasionat, are deja certificare Yoga Alliance TTC200  si doreste sa obtina acreditare pe 300 ore


Cine/cui: pasionatilor de yoga care, vor sa faca o meserie pentru o viata!

Cand: chiar azi, daca ai deja o formare de 200 ore cu acreditare Yoga Alliance

De ce YTT300 PURNA Yoga

 • Iubesti ceea ce faci! Daca transformi pasiunea ta pentru yoga intr-o meserie, totul este ca o joaca
 • Te bucuri de un program flexibil. Daca nu-ti place sa ai program fix sau te plictiseste, de ce nu-ti creezi propriul program si propria agenda si sa iti ocupi timpul cu ceea ce iti place, pentru tot restul vietii?
 • Te certifici ca instructor yoga pe 300 ore din propria casa, fara sa te deplasezi, fara sa renunti la concedii si fara sa stai departe de familie
 • Iti gasesti clienti usor. Yoga teacherii specializati intr-un anumit domeniu, isi gasesc mai usor de lucru intr-un stidio de yoga, daca doresc aceasta si atrag clienti care au nevoie de specializarea respectiva.
 • Iti poti crea propriul business, fara sa depinzi de altii si fara sa imparti ceea ce castigi. In contextul in care nu platesti chirie pe un spatiu si nu lucrezi pe baza de comision, tot ceea ce castigi, ramane la tine, in firma ta.

3 oportunitati principale

 • Predai grupurilor de oameni. Pe masura ce iti construiesti renumele, oamenii vor veni pentru tine si pentru ceea ce le oferi tu, putand sa construiesti comunitati unde sa aduci plus valoare, zi de zi.
 • Poti preda sesiuni 1-la-1 si sa lucrezi personalizat, individualizat. Aceasta iti ofera program flexibil si venituri mai mari decat la o sesiune de grup, per client.
 • Poti preda la un studio yoga sau la un centru de fitnessvenind cu specializarea ta care completeaza partea de miscare activa. Yin Yoga este complementara activitatii intensive si, cine nu are nevoie de flexibilitate, pana la urma!?

Valorile noastre

Fa ceea ce iti place!

Nu vei mai munci cu program fix si vei avea o meserie pentru o viata!

Fa-ti o cariera din yoga!

De ce sa nu faci ceea ce iti place si sa nu castigi si bani din asta?

Oricine este renunerat pentru munca sa!

Adu valoare in viata celorlalti!

Intotdeauna poti contribui cu ceea ce stii, in viata celorlalti. 

Fii o resursa!

Ramai student pe viata!

Invatarea si practica nu au sfarsit!

Oricand si la orice varsta ai ceva de invatat in domeniul tau. Nu uita de practica!

Povestea mea

Dupa 22 ani ca angajata, la aproape 40 ani am realizat ca nu vreau sa-mi irosesc viata intr-un birou de multinationala si ca e momentul sa imi urmez pasiunea.

Nu regret nicio secunda decizia, indiferent cati din jurul meu mi-au spus ca e o nebunie sa schimb macazul la acea varsta si, sa fac din pasiunea mea yoga, o meserie pentru o viata, sa contribui cu tot ceea ce stiu si pot , in viata celor din jur.

Am invatat si invat continuu, atat in domeniul yoga, anatomie functionala, marketing sau business.

Mentorii mei: Bernie Clark, Paul Grilley, Swami Shankarananda Giri, Swami Nityananda Giri, Ajaan Tong Sirimangalo, Lucas Rockwood, David Keil, Tom Meyers, Sadhguru, Tony Robbins, Joseph McClendon, Lorand Soares, Doru Pelivan, Pera Novacovici.

Ce spun cei care au participat la cursurile de instructori yoga:

E nevoie de instructori yoga calificati cu 500 ore (200+300)

Cursul de instructori yoga de 200 ore iti formeaza o baza de la care poti merge mai departe si studia ceea ce te atrage, pentru a te putea califica si specializa mai departe.

 • exista oameni sedentari chiar fara sa doreasca aceasta, datorita jobului static de minim 8 ore in scaunul biroului
 • exista oameni care au nevoie de o practica personalizata, conform necesitatilor lor
 • exista oameni care doresc sa imbatraneasca elegant si sa isi poata folosi optim corpul, in sanatate si flexibilitate

Poti invata cum sa vii in intampinarea dorintelor clientilor tai, prin ceea ce inveti la cursul nostru YTT300, acreditat de Yoga Alliance

Stil de practica: elemente terapeutice aplicabile prin yoga, practica blanda, de lunga durata

Necesar: saltea de yoga, 2 blocuri, curea yoga, bolster, telefon, laptop, internet

Experienta anterioara obligatorie: curs de instructori yoga TTC200 acreditare Yoga Alliance

Cum decurge cursul YTT300

Este un curs online, dar care presupune efort de invatare si practica

 1. 1
  Practica si studiu. Pune deoparte aproximativ 90 minute pe zi pentru studiul individual si practica. Poti sari o zi, este in regula, tine de tine daca vrei sa termini cursul in 15 saptamani sau 6 luni, cat ai acces la acest curs.
 2. 2
  Practica live-online bonus, 5 sesiuni saptamanale la care ai acces timp de 2 luni. Din prima zi in care accesezi cursul pe platforma online, ai 2 luni bonus, cu acces la toate sesiunile live-online pe care le desfasor conform programului pe care il vei primi la inscriere, ca si bonus.
 3. 3
  Platforma de e-learning. Ai 6 luni acces la platforma de e-learning, timp suficient pentru a parcurge cele 15 saptamani necesare finalizarii trainingului, plus un timp extra de reluare a materialelor, daca simti util. Aici toate materialele teoretice necesare, dar si sesiuni yoga preinregistrate, pe care le poti urmari in propriul tau ritm.
 4. 4
  Inca un bonus: ai 2 sesiuni de coaching personalizat, 1-la-1 cu mine, timp de 60 minute fiecare sesiune, timp in care putem discuta provocarile pe care le ai sau putem lamuri neclaritati si situatii de practica/teaching. 

Trainerul tau

Scoala: PURNA Yoga a fost fondata in anul 2009.


Acreditari: PURNA este prima scoala de yoga din Romania acreditata la Yoga Alliance in 2014 pe 200 si 300 ore de curs. Tot la PURNA a avut loc si prima formare de instructori acreditati international, din Romania


Calificari: pana in 2021 am avut 15 cursuri de formare instructori, sunt evaluată cu cea mai înaltă calificare la Yoga Alliance USA (E-RYT500), dar și ca Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Sunt Strategic Interventions Coach, acreditat la Robbins-Madanes Institute


Experienta: peste 50 tabere yoga și dezvoltare personală, ținute în România și străinătate, peste 100 cursuri yoga si 5000 ore de predare yoga (2021), mai mult de 100 ateliere și seminarii in 12 ani de activitate.


Teacheri: Paul Grilley, Bernie Clark, David Keil, Darren Rhodes, Rachel Scott, Lucas Rokwood, Reinhard Gammenthaler


Produse: sesiuni practice, cursuri online experientiale sau preinregistrate, formari de instructori, carduri Yin Yoga

e-learning si studiul individual

Elemente terapeutice: Ayurveda, Yin Yoga, tehnici de respiratie, meditatie


Managementul ajustarilor si adaptarea practicii pe structura anatomica a clientului si variante de practica. Practica eficienta si in siguranta


Planificarea claselor si crearea secventelor cu tematici


Ghidarea sesiunilor yoga prin limbaj eficient, demonstrarea posturilor si mentinerea atentiei studentilor pe practica


Marketing si Business: daca iti consacri timpul si energia numai pentru a preda yoga, atunci va implica si partea de monetizare, business si marketing, automat. Social media, atragerea clientilor, crearea unei comunitati, adaptabilitatea la conditiile sociale si de piata, vanzarea serviciilor, sunt parte din acest modul


INVESTITE: Cere un cod de reducere pentru 450 lei, valabil 48 ore daca te-ai decis: info@purna.ro

Plata unica 6780 lei (cere cod de reducere) sau plata in 3 rate, a cate 1890 lei. Click aici!

   Platesti in siguranta! 

100%
MONEY BACK GUARANTEE

100% Satisfactie Garantata!

Te poti razgandi in 14 zile de la achizitia cursului.  La PURNA Yoga s-au desfasurat 15 formari de instructori incepand cu 2014, iar calitatea si standardele ridicate sunt un deziderat.

Daca totusi simti ca acest curs nu este pentru tine, ti se vor returna banii.

Intrebari frecvente

Este obligatoriu sa am YTT200?

Da, intrucat acesta este un curs de specializare si ai nevoie de baza oferita la cursul de 200 ore. Indiferent de cursul de 200 ore facut si indiferent de scoala, tara unde l-ai facut, el este obligatoriu pentru a putea participa la YTT300

Am nevoie de dotari speciale pentru a putea accesa cursul?

Un telefon, un laptop, internet, saltea de yoga, 2 blocuri, o curea si un bolster (eventual), sunt singurele dotari necesare. Iti recomand totusi, sa descarci materialele de curs in format pdf, pe laptop, nu pe telefon.

Ce se intampla daca sunt in vacanta?

Daca ai internet, poti accesa de oricunde cursul, fara sa faci sacrificii sau sa planifici vacanta functie de acest curs. Minunat, nu?

Este obligatoriu sa particip la clasele live-online?

Clasele live-online sunt un bonus si le poti accesa pe durata primelor 2 luni de curs, numai daca doresti. Ele nu sunt obligatorii, ci este optiunea ta daca vrei sa participi, insa perioada este stricta de 2 luni de la inceperea cursului si nu poate fi reportata sau impartita.

Cum se desfasoara examenele?

Sunt 2 examene teoretice: Ayurveda si Yin Yoga, pe care le dai direct pe platforma de e-learning. Trebuie sa obtii un punctaj minim de 85% raspunsuri corecte si testul se poate da de 2 ori.

Examenele practice sunt tot 2: unul pe o sesiune Ayurveda si unul pe o sesiune Yin Yoga, la alegere, fiecare examen necesitand max 20 minute, inregistrate cu unul, doi prieteni si urcate pe Youtube, nelistate, apoi trimise linkurile pentru evaluare.

Ce se intampla daca nu imi iau un examen?

Il poti da inca odata, insa trebuie sa iei in calcul ca fiecare re examinare costa 250 lei/examen. Este motivul pentru care se doreste asumarea participantului si sa existe implicare, dedicare. 

INVESTITE: Cere un cod de reducere pentru 450 lei, valabil 48 ore daca te-ai decis: info@purna.ro

Plata unica 6780 lei (cere cod de reducere) sau plata in 3 rate, a cate 1890 lei. Click aici!