Cheia succesului in practicarea yogai o reprezinta disciplina. Pauzele scurte de yoga in fiecare zi sunt mult mai benefice, decat o ora de yoga intensiv o data pe saptamana.
Dupa o luna de zile regulata de yoga, vei deveni mai puternic,mai calm si mai flexibil. Si asta sigur iti va placea!
Aici sunt cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmezi:

1. Planifica-ti o rutina zilnica

Incepe sa te hotarasti ce fel de yoga vei practica. Daca ai mai facut yoga pentru o vreme, poti face orice iti place. Daca esti incepator, cel mai important lucru este sa incepi practica sub o ghidare competenta, sa ai inainte de orice, un instructor sau profesor cu experienta in domeniu, pentru ca fiecare om are o anatomie particulara, iar daca ai anumite afectiuni, nu ai voie sa practici anumite lucruri.

Citeste si: Depasirea cercului de confort

2. Gaseste timp si spatiu

Cauta un spatiu conforabil tie , dar care sa nu te distraga spre alte activitati. Gasirea timpului este un alt lucru extrem de important pe care trebuie sa il faci. Incearca sa practici yoga la aceeasi ora in fiecare zi. Sau fa-ti obiceiul de face yoga dupa ce te-ai trezit sau inainte de a te pune la somn.

3. Fa din asta un obicei

Calmitatea si relaxarea pe care yoga ti-o aduce, te va face sa o practici din nou si din nou. Yoga este dependenta. Cea mai grea parte este inceputul. Dar odata ce ai facut-o , este greu sa te mai opresti.

Comunitatea PURNA Yoga Academy este deschisa tuturor celor ce vor sa isi implementeze noi obiceiuri si sa-si schimbe viata.
Inscrie-te la clasele noastre practice ,descopera beneficiile fiecarui minut de yoga si ofera-i corpului tau energia pozitiva de care are nevoie.

Contacteaza-ne: 0754.242.868

Namaste

Citeste si: Templul Sacru

Fii la curent cu noutatile!Inscrie-te la newsletter: 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

© 2021 Purna - Yoga | Toate drepturile rezervate
Dezvoltat de Centrul UPGRADE

Follow us: