Intro

Cum accesezi acest curs

Bine ai venit!

Acest curs este segmentat, astfel incat sa parcurgi material dupa material, fie ca este filmat, audio sau format pdf. Pentru a putea merge mai departe, da click pe butonul  ‘’completat’’, al fiecarui material in parte.  

Resurse aditionale

Click pe oricare dintre linkurile de mai jos, pentru informatii suplimentare.

Despre program

Acest curs de 200 ore este unul de certificare internationala, teacher training acreditat de Yoga Alliance USA.

La finalul acestui program de training vei doband abilitati si cunoastere in:

 • Predarea in fata unei clase, fie ca este vorba de sesiuni fizice, fie ca este vorba de sesiuni online de Hatha Yoga
 • Practica unor tehnici de meditatie de baza
 • Tehnici de Pranayama
 • Tehnici de relaxare, Savasana sau Nidra Yoga 
 • Cunostinte de anatomie functionala, astfel incat sa le poti aplica in sesiunile tale, intr-un mod eficient si sigur
 • Crearea unui spatiu sigur, placut si in siguranta pentru clientii tai care experimenteaza
 • Crearea unor secvente de practica yoga simple, avand un scop (sankalpa)
 • Intelegerea radacinilor yoga si felul in care aceasta a evoluat in timp
 • Cunostinte despre aplicabilitatea practica a unor reguli yoghine sau, cu alte cuvinte, abilitatea de a crea un stil de viata yoghin
 • Abilitatea de a adapta posturile persoanelor cu anatomie speciala sau care au anumite afectiuni/limitari 
 • Si lista poate continua...

Structura Programului

Cursul de fata aduce la final certificarea pe 200 ore, si include:

 • Materiale sub forma filmata, format audio sau pdf 
 • 2 Sesiuni personalizate, 1-la-1, a cate 60 min fiecare sesiune ce cuprind: Q&A, arta de a preda, evaluari si deprinderea abilitatii de a ajusta posturile clientilor 
 • BONUS: acces timp de 2 luni la sesiunile saptamanale, yoga live-online cu lead trainerul, Dana Țupa. Cele 2 luni decurg de la prima acceasare a platformei de curs. 
 • IMPORTANT: in cazul in care doresti sa te afiliezi la Yoga Alliance cu diploma obtinuta, va fi necesar sa participi la aceste sesiuni live-online timp de 2 luni.

Important

Conform standardelor Yoga Alliance USA, o certificare deplina are la baza minim 500 ore, motiv pentru care se recomanda continuarea cursului de fata, cu certificarea de 300 ore, in acelasi format ca si acesta.

Cursul de 300 ore este ‘’Therapeutic Essentials’’ si vine cu: 

 • Ayurveda aplicata in practica yoga
 • Yin Yoga
 • Curs de meditatie
 • Curs de respiratie
 • Nidra yoga
 • Yoga pentru coloana si articulatii
 • Yoga pentru planseul pelvian
 • Yoga pentru osteoporoza

Pentru urmatorul curs TTC300, contacteaza-ma: info@purna.ro sau intra in shopul www.purna.ro

Beneficii suplimentare ale cursului

Desi se poate accesa orice material pe aceasta platforma si se participa la sesiunile live-online de yoga, conduse de lead trainerul Dana Țupa, este important de retinut urmatoarele facilitati:

 • Vei avea taskuri si teste la finalul majoritatii modulelor, care te vor ajuta sa mentii ritmul, sa te poti evalua concret si sa nu lasi pe ultima suta de metri toata materia de pregatit, pentru examene
 • Poate nu in ultimul rand, acest curs este foarte flexibil, inveti in ritmul tau si in timpul disponibil de-a lungul saptamanii, mai ales ca, ai si suport audio pentru majoritatea materialelor filmate, mai putin sesiunile practice 

Durata cursului si cerinte obligatorii

Durata cursului

Cursul de 200 ore, dureaza 11 saptamani, fiecare modul insemnand o saptamana. Accesul este de 180 zile de la prima accesare a platformei de curs. 

Un modul include:

 • Materiale filmate, audio sau pdf ce se regasesc pe site-ul www.purna.ro 

 • BONUS: participarea timp de 2 luni consecutive la clasele live-online conduse de Dana Țupa, conform calendarului. Participarea nu este obligatorie, ci este un bonus. Accesul la aceste sesiuni live-online decurge de la prima accesare a platformei de curs

 • 2 Sesiuni, personalizate, 1-la-1, stabilite de comun acord, de cate 60 minute fiecare, in care vom discuta problemele sau nelamuririle legate de curs si tehnicile de predare. 

 • Testele si temele de efectuat vor fi si trimise pe info@purna.ro 

 • Examene practice (2) si teoretice (2). Examenele practice trebuie filmate si trimise prin link Youtube, astfel: primul examen in saptamana a 5-a de curs si ultimul examen in saptamana 11. Totul va fi trimis pe info@purna.ro 

Cerinte obligatorii

Asimilarea materialelor prezentate in acest curs necesita:

 • Parcurgerea fiecarui material si sa obtinerea punctajului minim, la testele fiecarui modul

 • Obtinerea punctajului necesar, presupune minim 80% raspunsuri corecte la teste

 • Efectuarea temelor/taskurilor ce vor fi trimise pe mail: info@purna.ro spre verficare.

Participare, examene finale si obtinerea certificarii


Examenele finale si certificarea

Pentru a putea obtine certificarea ca instructor yoga, acreditat Yoga Alliance USA, este necesar sa: 

 • Iei punctaj minim la examenele de Teorie Yoga (examen 1) si de Anatomie (examen 2)

 • Primesti evaluare pozitiva la ambele examene practice, in care vei preda unor clienti alesi din randul familiei sau prietenilor, dupa cum doresti

Aceasta este o ocazie de a ne conecta personal, oferindu-ti feedback 360 grade, observand si analizand felul in care ai evoluat in abilitatile de yoga teacher si felul in care te dezvolti.

Politica de absolvire a cursului 

Sustinem toti participantii in demersul sincer de a obtine certificarea de instructor. 

In acelasi timp, in cazul in care exista impedimente majore, care impiedica acreditarea sau exista incapacitatea de a asimila materia prezentata, fiecare participant la curs, se asuma si nu poate emite pretentii de la scoala PURNA Yoga sau de la lead trainerul Dana Țupa pentru a oferi certificatul de instructor. 

In cazul in care nu se reuseste calificativul necesar trecerii celor 2 examene teoretice (Teorie Yoga si de Anatomie) si/sau nu se reuseste obtinerea calificativului de trecere la predare in fata clasei ca si instructor la ambele 2 examene practice, exista urmatoarele posibilitati:

 • Reducere de 50% la accesarea platformei suplimentar, pentru inca 180 zile

 • Coaching 1 la 1 cu lead trainerul Dana Țupa, cu costul suplimentar de 200 lei/ora

 • In cazul in care se doreste re-examinarea, aceasta se face contra cost: 250 lei/reexaminare 

Certificarea ca instructor yoga 

Odata obtinut certificatul de 200 ore, te poti afilia la Yoga Alliance USA, daca doresti si, poti deja incepe sa predai. Nu uita insa ca, este necesar sa ai interactiune live cu lead trainerul cursului si de aceea iti este oferit BONUSUL de 2 luni pentru participarea la sesiunile live-online.

Recomandarea este de a continua cu TTC300, pentru a putea primi acreditare pe 500 ore de curs, o cerinta care va deveni obligatorie in curand la Yoga Alliance, pentru a putea preda si a te afilia ca yoga teacher.

Certificatul de instructor yoga

Acesta ti se va trimite, contra cost prin curierul rapid, odata ce vei absolvi cursul de instructor, in maxim 14 zile lucratoare de la finalizarea acestuia. 

Pentru aceasta va fi necesar sa ne trimiti datele de contact: nume si prenume, telefon si adresa unde doresti livrarea certificatului.

Politica de restituire a platii

Restituirea se face la cerere, in maxim 14 zile de la data platii, minus o taxa de administrare in valoare de 850 lei, indiferent daca ai optat pentru plata in rate sau ai achitat integral cursul.

Politica de confidentialitate; username si parola

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea este importanta si ca student al acestui curs, accepti ca intreaga responsabilitate in ceea ce priveste datele clientilor cu care vei lucra in cadrul examenelor practice, obtinand consimtamantul lor pentru impartasirea clasei tale practice pe grupul facebook.  

In cazul in care colectezi date personale de la de la studentii sau subscrisii tai, privind conditia medicala, varsta, etnia, credinta religioasa, etc, vei obtine consimtamantul lor expres pentru accesul sau folosirea acestora de catre PURNA Yoga si Dana Țupa. 

Informatii pe care le colectam de la clientii nostri

Pentru a putea oferi servicii clientilor nostri, colectam datele lor personale: nume, prenume, adresa de email, telefon pentru contact.

In cazul in care cursurile sau evenimentele se cumpara din shopul site-ului, in mod implicit se vor colecta datele bancare aferente platii efectuate pentru tranzactia respectiva.

In cazuri specifice si cu acordul tau, vom folosi informatiile pe care ni le oferi, in afara cursului de instructori la care participi, cum ar fi de exemplu, testimonialele. 

Finalizarea colaborarii

Chiar si dupa incetarea cursului si obtinerea certifcatului de instructor yoga, datele personale si informatiile de referinta vor fi stocate in scop profesional, pentru a putea dovedi participarea ta la acest curs. 

Toate informatiile sunt confidentiale si servesc imbunatatirii activitatii si serviciilor PURNA Yoga. 

Datele personale ale clientilor PURNA Yoga nu vor fi niciodata impartasite unor terte persoane, vandute, inchiriate. Vezi si politica de protectie a datelor. 

Username si Parola

Siguranta si securitatea informatiilor legate de user si parola depinde in intregime de tine.

PURNA Yoga iti ofera sau iti alegi propriul id si parola sub care vrei sa intri pe platforma de curs si sunt confidentiale. De aceea te rugam sa nu dai nimanui accesul.

In cazul in care intri pe siteul www.purna.ro si este necesara introducerea parolei, nu uita sa te deloghezi la iesire.

Ca masura de precautie, inchide browserul de internet complet la iesire sau atunci cand vrei sa vizualizezi altceva ce nu are legatura cu site-ul sau cursul la care participi.

In cazul in care constati ca datele tale personale nu sunt corecte si ai nevoie de rectificare, sa schimbi parola, etc, te rugam sa intri pe profilul tau si sa efectuezi schimbarile de acolo.

In cazul in care doresti sa ti se stearga informatiile personale de catre noi, va fi necesar sa iti stergem contul de user integral si sa renunti la accesul pe aceasta platforma de curs. 

Este posibil sa nu fim de acord sa schimbam informatiile daca, avem credinta ca acestea violeaza legea sau pot cauza neplaceri ce decurg din incorectitudinea informatiei respective.

[DAPLessonComplete course_id=3 ][/DAPLessonComplete]

[DAPCourseProgressBar id=3][/DAPCourseProgressBar]

[DAPCourseOutline id=1][/DAPCourseOutline]