Știi să adaptezi necesităților tale practica yoga?

Afla cateva secrete simple din Ayurveda si aplica aceste tehnici in practica ta  participand la PROVOCAREA GRATUITA DE 5 ZILE


INSCRIE-TE AICI

Perioada 23 - 27 aug 2021, ora 21:10

Începem în

14
zile
:
 
01
ore
:
 
50
Minute
:
 
15
Seconds

You missed out!

Pentru cine este această PROVOCARE

Pentru orice practicant sau instructor yoga ce dorește să găsească resurse de adaptare a practicilor posturale, de respirație sau meditație aplicate necesităților de moment

Practicăm yoga dar nu știm să o adaptăm nevoilor noastre

De cele mai multe ori, rămânem fideli unui stil anumit de yoga pe care, obișnuim să îl practicăm la studioul yoga și cu profesorul/profesorii noștri.

Iarna de exemplu, este util un stil mai dinamic și care să încălzească, în timp ce vara avem nevoie de o practică de răcorire. Dacă suntem persoane agitate de fel și ne lipsește focalizarea, ne-ar fi indicată o practică meditativă și așezată. Dacă suntem persoane cu tendință spre inerție si acumulare de greutate, ni s-ar potrivi un stil mai dinamic, iar dacă suferim de pe urma stresului și suntem persoane competitive, evident că, ni se potrivește alt stil. 

Ayurveda este o știință exactă și care vine să ne invețe ce să aplicăm în momente de viață diferite.

Scuza „nu reușesc să îmi fac timp pentru mine!”

Aceasta este cea mai frecventă scuză pe care o aud. Toți avem la dispoziție 24 ore într-o zi.

Timpul trece invariabil și nimic nu îl poate opri din curgerea lui dar, cu certitudine, dacă nu te îngrijești de propria persoană, vei ajunge să trăiești efecte pe care poate, nu ți le dorești.

Provocare complet GRATUITA, de 10 minute pe zi, timp de 5 zile.

Câteva secrete simple din Ayurveda, tehnici care te vor ajuta cu practica ta și care, te vor ajuta să îi înțelegi pe cei dragi sau oamenii cu care relaționezi. Iar dacă ești într-o postură de conducere, lider, atunci vei găsi ajutor în înțelegerea tipologiei subalternilor și de ce se spune: ''Omul potrivit la locul potrivit''

Daca ai prieteni sau cunoscuti interesati de aceasta provocare, da-le te rog aceasta pagina pentru a se inscrie si ei. Nu ii invita in grupul de facebook, caci este necesar sa se inscrie singuri prin aceasta pagina :-)

Bună,

Eu sunt Dana Țupa

Practic Yoga de peste 35 ani și o predau activ din 2008.

Am ținut în România și în străinătate, seminarii, ateliere, cursuri și tabere de yoga corelată cu elemente terapeutice, integrând și tehnici NLP (programare neuro lingvistică), pentru mai mult de 1000 persoane.

O copilărie și o adolescență bolnăvicioase m-au împins să practic yoga cu elemente terapeutice. Am găsit resurse valide pentru sănătate și vitalitate, pentru că este important să ne simțim bine, mereu și mereu…

Iar acum vreau să împărtășesc și cu tine, tot ceea ce te poate ajuta în practica ta, ca să te bucuri de o viață normală, frumoasă și echilibrată, obținând maximum de beneficii din yoga.

Am fondat în 2009 școala PURNA YOGA și, în 2014 am acreditat-o la Yoga Alliance USA.

Sunt formator de instructori yoga (16 cursuri de formare), evaluată cu cea mai înaltă calificare la Yoga Alliance USA (E-RYT500), dar și ca Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP)

Sunt Strategic Interventions Coach, acreditat la Robbins-Madanes Institute.

Am condus peste 50 tabere yoga și dezvoltare personală, ținute în România și străinătate, peste 100 cursuri yoga si 4500 ore de predare la momentul actual, mai mult de 100 ateliere și seminarii in 12 ani.

Înscrie-te gratuit la provocarea de 5 zile din 23-27 aug!