Ashwini Mudra

Mereu propun practicantilor mei Ashwini Mudra, nu doar in timpul anumitor asana ci si in timpii morti, asteptand la stop, in statii, cand vorbesc la telefon, etc. Ashwini Mudra este minunata atunci cand vine vorba despre vitalizare si regenerare, mai mult inca, unul dintre efectele majore este acela al transmutarii energiei grele, stagnanta din Muladhara Chakra.
Simti uneori ca esti coplesit de lene sau inertie? Ca oricat ai dormi nu iti este suficient? Ca nu te poti urni sa faci ceva concret si ramai doar in faza de visare pasiva, sperand absurd ca vei materializa ceva in lumea fizica, fara sa actionezi concret?
Spun sincer ca e imposibil 🙂 Daca vrei sa obtii ceva in lumea fizica, materiala, specifica chakrei Muladhara, atunci este in regula sa concepi mental, sa planifici, insa musai sa…actionezi fizic in directia respectiva. Mai concret, te poti gandi cat vrei ca pleci la munte, dar daca nu te vei misca din varful patului, sigur nu te vei teleporta intr-o poiana decat in gand!
Arta de a visa fara a actiona este specifica unei Muladhara stagnanta si netransmutata, iar Ashwini Mudra poate ajuta infinit!
Cum se face Ashwini?
Prin contractii si relaxari succesive ale muschilor anusului, combinate cu contractii pe mai lungi durate de timp.
Spor la transmutat energia si la vitalitate!

Daca vrei sa impartasesti cu cineva aceste idei, ai deplina libertate! Pastreaza insa numele autorului si sursa, pentru a respecta legea drepturilor de autor.

Namaste!
Dana Tupa

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}