10 minute de yoga dimineata, iti transforma ziua!

Cel mai probabil avem idei diferite despre cum ar trebui să arate practica noastră de yoga la domiciliu și adesea acele idei pot deveni un obstacol. Dacă eu cred că practica mea ar trebui să aibă o durată de cel puțin o oră, va fi mai puțin probabil să o fac, deoarece nu este ușor să scoti o oră în fiecare zi. Există o zicală: „Făcând nimic nu schimbă nimic, făcând ceva schimbă totul”, ceea ce este foarte adevărat atunci când vine vorba de o practică de yoga acasă. Dacă vă hotărâți să faceți ceva (indiferent de cât de mic) în fiecare zi, este mai probabil să continuați și să îl transformați într-un obicei sănătos.

Ce face atat de importanta practica regulata la domiciliu?

Dacă esti student yoga, cum ai vrea să te simți când începi ziua? Nu am întâlnit inca un student care PREFERĂ să se simtă nemișcat, rigid și neliniștit dimineața. Probabil doresti să iti începi ziua simțindu-te confortabil în corpul tau, energizat și concentrat. Chiar și o practică de yoga foarte simplă  poate face asta pentru tine.

Ce se întâmplă dacă ai de-a face cu o problemă specifică (tensiune, o problemă de sănătate, un model de comportament nedorit)? Atunci, o practică regulată corespunzătoare de yoga devine și mai importantă. Rețineți definiția lui Einstein despre nebunie: Ea „face același lucru de nenumărate ori și așteaptă rezultate diferite”. În cazul în care miscarile anterioare, cum îl vei înlocui cu ceva mai bun dacă nu te exersezi?

Dacă sunteți profesor de yoga, o practică obișnuită la domiciliu devine mai mult o necesitate. În calitate de profesori de yoga, nu numai că suntem responsabili pentru propriul nostru sentiment de bunăstare, ci și pentru felul de energie și atitudine pe care le aducem elevilor noștri. Practica yoga de acasă este o oportunitate :

  • Aveți grijă de dvs. (fizic, energetic și mental)
  • Pentru a experimenta instrumentele și tehnicile pe care le-ați putea preda în cele din urmă studenților
  • Pentru a te inspira
  • Pentru a vă menține învățătura proaspătă, puternică și versatilă
  • Pentru a vă ajuta să vă conectați cu studenții
  • Să vă reamintiti de ce faceți în primul rând yoga și multe altele.

Nu este vorba despre „limpezirea” pentru ziua următoare, ci despre stabilirea tonului pentru întreaga zi. Și practica ta nu trebuie să fie perfectă; de fapt, nu trebuie să fie nimic. Atâta timp cât are sens, contează.

Dacă interesul tau este puternic și practica este consecventă, atunci vei progresa mai repede. Și, bineînțeles, dacă esti total angajat în realizarea scopului și practicați yoga, transformarea va fi rapidă.

Cât de important este pentru tine? Este un moment bun să incepi acum!

Namaste

Scrie parerea ta

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate*

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}